Γκράνερο: «Κοιτάζω πάντα πιο ψηλά»

Ο Κάρλος Γκρανέρο είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά και να επιστρέφει στις νίκες. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» όμως θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τη νίκη. Οι παίκτες μου έδειξαν πάθος και επαγγελματικότητα και έφτασαν σε μια πολύτιμη νίκη. Ήταν ένα περίπλοκο ματς αλλά ανταποκριθήκαμε σωστά σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε για 60 λεπτά σε υψηλό επίπεδο, ενώ στην συνέχεια υπήρξε κούραση ενώ κάναμε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, ενώ δημιουργήσαμε και αρκετές ευκαιρίες» είπε αρχικά ο Γκρανέρο στη συνέντευξη Τύπου.
Για το αν αυτή η νίκη αλλάζει τους στόχους της ομάδας: «Εγώ είμαι ο πιο αισιόδοξος από όλους και κοιτάζω πάντα ψηλά στην βαθμολογία. Η νίκη αυτή μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ρισκάρω και να πω ότι πάμε για κάτι υψηλότερο. Όταν ήρθα στην ομάδα ο στόχος ήταν η σωτηρία».
Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Αυτή τη στιγμή δεν μιλάει κανένας για μεταγραφές. Κοιτάμε τα τρία ματς που έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα μιλήσουμε και γι’ αυτό το κομμάτι».
Για το θέμα Γεωργιάδη: «Υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Αυτή την εβδομάδα θα συζητηθεί το θέμα του με ηρεμία».

Σχετικά άρθρα