«Μίλησε» ο «Ίμπρα» και 2-1 η Παρί

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει και τα δυο γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 και με ανατροπή στο «Παρκ ντε Πρενς» κόντρα στη Ναντ και έτσι παρέμεινε αήττητη (10-7-0), περνώντας και στην 1η θέση (άφησε στο -2 τη Μαρσέιγ, που παίζει την Κυριακή). Τα «καναρίνια», στα τέσσερα τελευταία έχουν έναν βαθμό και γνώρισαν την 3η σερί ήττα, έμειναν στους 24 πόντους και στο -5 από την 4η θέση…

Η Ναντ προηγήθηκε με πολύ όμορφο γκολ από τον Αλεχάντρο Μπεντόγια μόλις στο 8’. Ο Αμερικανός άσος άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς ισοφάρισε στο 34′ με προβολή! Ο Σουηδός άσος ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 2-1 με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 48’… Έτσι, ο διεθνής άσος έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και άφησε πίσω του τον Καβάνι.
Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Οριέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντιν, Ραμπιό, Βεράτι (66′ Ματουιντί), Παστόρε (74′ Σαντόμ), Λούκας Μόουρα (74′ Καβάνι), Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.
ΝΑΝΤ: Ριού, Ισά Σισοκό, Βισκαρόντο, Τζιλομποτζί, Βινιό, Χάνσεν (88′ Μπεσά), Ρεμί Γκομίς (70′ Γκακπέ), Βερετού (69′ Ντεό), Μπεντόγια, Ν’Κουντού, Μπαμού.

Σχετικά άρθρα