Σκουρτόπουλος: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην ομάδα»

Το Ρέθυμνο πήρε μία μεγάλη νίκη με 74-64 στην Κηφισιά. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε στη συνέντευξη Τύπου πως το σημαντικότερο δημιούργημα της ομάδας του είναι η ατμόσφαιρα και όχι οι έξι νίκες που έχει.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση καθώς κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και εκτός από την νίκη έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει στην ομάδα και είναι σημαντικό στοιχείο στην πολύ καλή πορεία που κάνουμε μέχρι τώρα. Στο παιχνίδι στηριχθήκαμε πολύ στην συνεργασία του άσου και του πέντε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση μας Και τους δύο στόχους μας τους πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό και καταφέραμε να ελέγξουμε το σκορ και να κρατήσουμε μια μικρή διαφορά, γιατί αν η Κηφισιά έμπαινε μπροστά στο σκορ τότε θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς που είναι πολύ καλή ομάδα και σημαντικός παράγοντας τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα μας. Το πιο σημαντικό δημιούργημα της ομάδας είναι η ατμόσφαιρα κι όχι οι έξι νίκες», είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από τη μεριά των παικτών ο Βίνσεντ Κάουνσιλ τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλά χωρίς κανέναν εγωισμό από την ομάδα μας. Όταν η Κηφισιά έκλεισε τη διαφορά μείναμε ενωμένοι και φτάσαμε στη νίκη. Ξέραμε την σημασία του αγώνα και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα .Θέλαμε να παίξουμε πιο γρήγορα γιατί ξέραμε ότι η Κηφισιά παίζει πολύ κοντά στο καλάθι. Νιώθω ότι με εμπιστεύονται και ότι αν παίξω καλά θα κερδίσουμε. Προτιμάω να πασάρω από το να σκοράρω».

Σχετικά άρθρα