Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους μέχρι τις 13/12;

7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ..
απο τον Μανο Μηκιδη

Στις 6/12 κ’ ώρα 14.27 έχουμε Πανσέληνο στις 14μοιρες-17 λεπτά των Διδύμων . Η επιρροή του φαινομένου έχει ξεκινήσει από την 30/11 κ’ θα ολοκληρωθεί στις 13/12.

Πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με συμμέτοχη των Ερμή , Ποσειδώνα , Ουρανού κ’Δια κι επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους , Παρθένους , Τοξοτες,Ιχθυες) κυρίως του β’ δεκαημέρου , γενικότερα όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τη Σελήνη όμως έχουμε και αρμονική επιρροή του Ουρανού .Το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε εντάσεις ενώ απαιτούνται αλλαγές κι μάλιστα ριζοσπαστικού τύπου.

Συμφωνίες κι ανταλλαγές πάσης φύσεως θα βρεθούν σε κρίση ενώ πρέπει να αποφύγουμε ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Αυτό φαίνεται ναναι ιδιαίτερα κρίσιμο ειδικά στην παρούσα φάση καθώς έχουμε την ‘’απειλή’’ επεισοδίων ( ανήμερα της Πανσελήνου) στις κινητοποιήσεις της επετείου Γρηγοροπουλου ,ειδικά τώρα με την ‘’αναθέρμανση’’ των γεγονότων μέσω της υπόθεσης Ρωμανού.

Αν τα πράγματα ‘’ξεφύγουν’’ τότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε κι την δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων που θα γίνουν ορατές μετά τις 14/1/15.

Το φαινόμενο ευνοεί Ζυγούς Υδροχόους Καρκίνους


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....