Να αρπάξουν την ευκαιρία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό «κυρίως μενού» της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στη Ξάνθη, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στις 15:00 στα Πηγάδια απέναντι στη Ξάνθη, η οποία μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της Καλλονής. Ο «δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, ωστόσο, κανείς δεν θα πρέπει να «ξεγράψει» τους «Ακρίτες».

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε στην Τρίπολη (19:30) να αποδείξει ότι οι τέσσερις σερί νίκες που έχει πετύχει δεν ήταν τυχαίες. Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο δεύτερο διαδοχικό «διπλό» (0-1 με τον Παναιτωλικό) απέναντι στον πολύ φορμαρισμένο Αστέρα, προκειμένου να μπουν ακόμη πιο γερά στη μάχη του τίτλου.

Το έργο της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στους «Αρκάδες», που παραμένουν πάντα μία υπολογίσιμη δύναμη, ιδιαίτερα εντός έδρας όπου παραμένει αήττητη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Ξάνθη-ΠΑΟΚ  
17:15 Νίκη Βόλου-Καλλονή  
17:15 Παναιτωλικός-Πανιώνιος   
17:15 ΟΦΗ-Λεβαδειακός   
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σχετικά άρθρα