Δυάδα από Ισπανία

Ενα ακόμη ωραίο βράδυ είχαμε χθες με τη δυάδα Ατλέτικο, Νουμάνθια, έστω και αν η δεύτερη μας… έβγαλε την ψυχή μέχρι να… καθαρίσει τη Γιαγκοστέρα. Πάμε και απόψε με ισπανική δυάδα με στόχο ασφαλώς το ταμείο!

315   ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΥΕΛΒΑ       1       1,66 (Bet365)

Η Βαγιαδολίδ έχει χάσει τα πατήματά της στην επίθεση στα τελευταία παιχνίδια και το… πληρώνει συνεχώς. Μετράει πέντε χωρίς νίκη, στα τέσσερα εξ αυτών δεν σκόραρε! Υπάρχει μία ανησυχία, όχι μεγάλη όμως, καθώς στην ομάδα θεωρούν ότι το φαινόμενο είναι παροδικό, αφού δημιουργεί συνεχώς αρκετές φάσεις. Συμφωνούμε μαζί τους, επειδή πράγματι κάνει ευκαιρίες (όπως στο μεσοβδόμαδο ματς του Κυπέλλου με την Ελτσε όπου απώλεσε κλασικές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, η αντίπαλός της δεν πέρασε το κέντρο και τελικά έμεινε στο 0-0), απλά δεν μπαίνει η μπάλα μέσα. Αυτό περιμένουμε να συμβεί απόψε που υποδέχεται την Ουέλβα η οποία έχει δεχτεί 14 γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια, μετράει ένα τρίποντο στα τελευταία οκτώ ματς (το 4-1 επί της Αλμπαθέτε), κατεβαίνει με τρεις σημαντικότατες απουσίες (οι δύο στο κέντρο) και έχει 0-1-10 στις τελευταίες έντεκα επισκέψεις της στη Βαγιαδολίδ με 3-20 απολογισμό τερμάτων! Νομίζουμε ότι αυτά φτάνουν για να ποντάρουμε τον «άσο».

336   ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ        2       2,00 (Bet365)

Υπάρχει κατήφεια στη Γρανάδα, αφού εδώ και εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει χάσει το… φως της. Μεγαλώνει η γκρίνια προς τον τεχνικό Καπαρός ο οποίος δείχνει να βρίσκεται… έξω από τα νερά του. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με επτά γκολ ενεργητικό σε 13 αγώνες και μία από τις χειρότερες άμυνες με 23 τέρματα στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Σε αυτό τον τομέα δεν είναι τόσο… τραγική, καθώς τα 15 τα έφαγε από Μπάρτσα, Ρεάλ και Σεβίλλη. Μεσοβδόμαδα κατάφερε να κερδίσει έπειτα από 1,5 μήνα (1-0 την Κόρδοβα), δεν το υπολογίζουμε το ματς, καθώς ήταν για το Κύπελλο όπου υπάρχει επαναληπτικός, αμφότερες έκαναν αλλαγές και αντιμετώπισε μία ομάδα που είναι χειρότερη από αυτή την παρούσα στιγμή. Συν το ότι ούτε σε αυτό τον αγώνα έδειξε κάτι, απλά ήταν τραγική η Κόρδοβα και κέρδισε. Η Βαλένθια από την άλλη, δεν συγκρίνεται μαζί της σε ποιότητα. Με την Μπάρτσα (0-1) ήταν πολύ καλή παρά την ήττα της, φέτος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Εκτός έδρας παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα (2-2-2), την Πέμπτη όμως, παρουσιάστηκε εξαιρετική με τη Βαγεκάνο (2-1 με ανατροπή) στο Κύπελλο. Εννοείται ότι δεν μπορούμε να το λάβουμε υπόψη το ματς, το επισημαίνουμε όμως, επειδή κατέβασε αρκετούς βασικούς και διότι έκανε ανατροπή. Θετικό και το ότι μετράει τρεις σερί νίκες στην έδρα της νυν αντιπάλου της. 

Σχετικά άρθρα