Αναστασιάδης: «Έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα»

Διαβάστε ακόμα:

 
Ο Αγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ρεαλιστικός καθώς παραδέχθηκε την ηττα του ΠΑΟΚ από την ανώτερη Ξάνθη.
 
Στις δηλώσεις του ειπε: 
 
«Γενικά εμείς σήμερα δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές που αν καθίσουμε να πούμε πράγματα για το τι έφταιξε, θα πούμε λάθη που δεν πρέπει να πούμε. Η Ξάνθη μας κέρδισε παντού και δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Είναι η τέταρτη φορά μετά από μια καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη που κάναμε, που υποπέσαμε το ίδιο λάθος. Παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα, υπεύθυνος είμαι εγώ για όλη αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε».
 
– Είναι αφέλεια είναι κάτι άλλο αυτό που έγινε;
 
«Εμείς έτσι τιμωρούμαστε στην ουσία με αυτή την απόδοση που είχαμε. Ψηλώνουμε παντού και αυτό δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Μπορώ βεβαίως, αλλά νομίζω ότι πρέπει να λυθεί μέσα εκεί, χωρίς να τα λέμε εκεί έξω».
Η αντίπαλη ομάδα είχε γρήγορους παίκτες ενώ όλα τα γκολ είναι λάθη δικά μας. Δεν είναι θέμα ότι παίζουμε ψηλά ή παίζουμε χαμηλά. Σε οργανωμένη επίθεση ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτό το πράγμα. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος αυτά συμβαίνουν. Είπα πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς σήμερα δεν τρέξαμε δεν παλέψαμε, δεν ήμαστε καλά σήμερα. Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα, έτσι δεν πάς πουθενά.
Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Ξάνθη, άσχετα με τα δικά μας τα λάθη και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός σήμερα».

Σχετικά άρθρα