Έρχεται… φουριόζα η Γκινγκάμπ (videos)

Φουριόζα… έρχεται η Γκινγκάμπ στην Τούμπα για να παίξει το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον 11ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η γαλλική ομάδα πέτυχε νέα νίκη στο Σαμπιονά, με 3-2 στην έδρα της Ρεμς για την 17η αγωνιστική… Νέα απώλεια η Λιλ, 1-1 εκτός από τη Λανς!
   
Η Γκινγκάμπ σημείωσε την 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 18 βαθμούς, ούσα στ +3 από την ζώνη υποβιβασμού. Η Ρεμς με την δεύτερη σερί ήττα της έμεινε στους 22 πόντους! Η γηπεδούχος ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, αφού πήρε προβάδισμα μόλις στο 6’ με τον Σαρμπονιέ. Η φιλοξενούμενη ισοφάρισε με τον Γιάκομπσεν στο 33’. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά στο σκορ (2-1) με τον Μαντάν (48’), αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 με τον Ονιάνγκουε στο 68’. Τελικά, Η Γκινγκάμπ σκόραρε με τον Μποβού στο 79’ και έτσι έγινε το 3-2 για την φιλοξενούμενη…  
Η Γκινγκάμπ έπαιξε με τους: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκούα, Λεβέκ, Σόρμπον, Ντιαλό (23’ Σανκάρε), Μαθίς Γιαταμπαρέ, Ζιρές, Μποβί, Μαντάν (81’  Κερμπρά).

Την ίδια ώρα η Λιλ δεν νίκησε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι (0-3-5), καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός με τη Λανς! Η γηπεδούχος παρέμεινε στην ζώνη υποβιβασμού, ενώ η φιλοξενούμενη είναι στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις. Οι «λιλουά» κρατούσαν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Γκουέγε στο 47’, αλλά ο Κουλιμπαλί έκανε το 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για τη Λανς!


Σχετικά άρθρα