Πρίντεζης: «Προσοχή σε Κροατία και Σλοβενία»

8 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ 2015, που έφερε την Εθνική μας ομάδα στον τρίτο όμιλο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της στο τουρνουά.

Ο διεθνής φόργουορντ εστίασε την προσοχή του στις Κροατία και Σλοβενία καθώς όπως είπε είναι δύο ομάδες που θέλουν προσοχή. Μίλησε ακόμα για το Μουντομπάσκετ, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει και για τον Κώστα Κουφό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη στον ΟΤΕ TV:

«Στον όμιλο υπάρχουν δύο ομάδες που χρειάζονται προσοχή, η Κροατία και η Σλοβενία. Η ΠΓΔΜ χρειάζεται επίσης προσοχή, ενώ οι άλλες ομάδες είναι πιο άγνωστες σε μας. Αν κάνουμε μια καλή προετοιμασία, όπως πέρσι, έχουμε καλές ελπίδες για να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε αρχικά.

Για το Μουντομπάσκετ: «Όλοι έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας, ότι κάναμε αυτό που μπορούσαμε, άσχετα αν δεν πετύχαμε το στόχο μας. Είχαμε πολύ καλή πορεία στον όμιλο, μπήκαμε δυνατά στο νοκ άουτ, αλλά χάσαμε δίκαια».

Για την Εθνική και το Ευρωμπάσκετ: «Όλοι πρέπει να ξέρουν πως η Εθνική είναι κάτι διαφορετικό από τους συλλόγους μας. Πρέπει να συμβιβάζεσαι με το ρόλο σου. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που έβλεπε πάντα το τέλος. Ξεκινάμε με έναν όμιλο που έχει δύσκολα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να περάσουμε από τον όμιλο και τους “16”. Μετά θα έχουμε αφήσει ένα βάρος πίσω μας».

Για τον Κώστα Κουφό: «Για να μην ήρθε μπορεί να είχε τους λόγους του. Εγώ δεν έδωσα βαρύτητα. Από εκεί και πέρα είμαστε μια ομάδα με κάποιες αρχές. Χαρά μας θα είναι να έρθει ο Κώστας γιατί θα μας βοηθήσει και θα βοηθηθεί».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ