«Όχι» Κρουζέιρο για Λούκας Σίλβα

Διαβάστε ακόμα:

Τόσο πωλείται ο Λούκας Σίλβα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση στην Κρουζέιρο για τον Λούκας Σίλβα, αλλά στην πρώτη… κρούση εισέπραξε αρνητική απάντηση από την βραζιλιάνικη ομάδα! Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας της «σάμπας», η διοίκηση της «βασίλισσας» πρόσφερε 13εκ. ευρώ για την απόκτηση του 21άχρονου μέσου, αλλά η πρωταθλήτρια Βραζιλίας την απέρριψε… Μιλάμε για παίκτη που σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, τον θέλει ο Κάρλο Αντσελότι, αλλά ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Γιλβάν Ταβάρες, είχε πριν πριν από μερικές μέρες ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει για λιγότερα από 15 εκ. ευρώ!

Να αναφέρουμε πως ο Κάρλο Αντσελότι την Δευτέρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λουντόγκορετς για το Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «μερένχες» για τον Λούκας Σίλβα…
Ο 21άχρονος άσος είναι διεθνής με την εθνική ομάδων Κ21 της Βραζιλίας πριν από μερικές μέρες πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη χώρα. Ο Ιταλός τεχνικός της «βασίλισσας» θέλει τον νεαρό μέσο κατά την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς οι τραυματισμοί των Μόντριτς, Χάμες και Κεντίρα τον… πονοκεφαλιάζουν! Απομένει να δούμε, εάν τελικά η Ρεάλ μαδρίτης επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση…

«Ίσως τελικά προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο. Θα αποφασίσουμε μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ενδιαφερόμαστε για τον Λούκας Σίλβα, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που κοιτάζουμε», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χάμες και την πιθανότητα να αγωνιστεί στον προσεχές τελικό: «Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβει τον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου Συλλόγων ο Χάμες. Πάντως, ακόμα και αν δεν μπορέσει να παίξει, έχουμε την ποιότητα για να καλύψουμε το κενό του»!
Από εκεί και πέρα, ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Χεσέ και ο Ιγιαραμέντι στον αγώνα με την Λουντόγκορετς, καθώς ανέφερε: «Ο Χεσέ θα πάρει κάποια λεπτά στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς, αλλά δε θα ξεκινήσει βασικός. Δεν είναι ακόμη τελείως έτοιμος όμως στις αρχές του 2015 θα είναι στο 100%. Χρόνο συμμετοχής θα έχει και ο Ιγιαραμέντι, ο οποίος έχει αρχίσει να συνηθίζει τη θέση του στο κέντρο και τα πάει πολύ καλά».
Ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε ότι ενάντια στους Βούλγαρους θα αγωνιστεί και ο Ρονάλντο, καθώς επισήμανε: «Ο Ρονάλντο κάνει αυτά που κάνεις δεν πιστεύει ότι γίνονται. Είναι εκπληκτικός. Φανταστικός. Δε νομίζω ότι θα ξεκουραστεί κόντρα στη Λουντογκόρετς».

Την ίδια ώρα δηλώσεις για το «φλερτ» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λούκας Σίλβα έκανε και ο Τζούλιο Μπατίστα, που έχει παίξει στην «βασίλισσα» στο παρελθόν. Ο επιθετικός της Κρουζέϊρο αποκάλυψε πως ο 21χρονος συμπαίκτης του είναι κοντά στη μετακίνησή του στους «μερένχες». «Ο Λούκας είναι κοντά στη Ρεάλ, που είναι και το όνειρό του. Είναι εκπληκτικός παίκτης. Είναι Βραζιλιάνος, αλλά του ταιριάζει το ευρωπαϊκό στυλ ποδοσφαίρου. Έχει εξαιρετική αίσθηση του χώρου και της μπάλας, γι’ αυτό και τον παρακολουθούν μεγάλοι σύλλογοι. Έχει τεράστιο ταλέντο και είναι πολύ νέος. Είναι προσγειωμένος, ενώ του αρέσει να μαθαίνει και να βελτιώνεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε ο πρώην επιθετικός της «βασίλισσας» που, στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο συμπαίκτης του έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου: «Αν καταφέρει να κάνει στη Ρεάλ αυτά που κάνει και εδώ, τότε θα γίνει αμέσως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ποδόσφαιρο. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να του δώσω είναι να πάει. Θα είναι η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του».

Σχετικά άρθρα