Οι Πολωνοί γράφουν για Ορλάντο Σα

Η ΑΕΚ αναζητά παίκτες για να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι και αυτή του Πορτογάλου επιθετικού της Λέγκια Βαρσοβίας, Ορλάντο Σα.

«Μία από τις επιτυχημένες ελληνικές ομάδες που αγωνίζεται για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία είναι η ΑΕΚ. Το χειμώνα σκοπεύει να ενισχυθεί και ένας από τους παίκτες που είναι την ενδιαφέρει είναι ο Ορλάντο Σα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurosport.onet.pl.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να παρακολουθήσει τον Ορλάντο Σα, είτε στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ την προσεχή Πέμπτη για το Europa League ή την Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με την Λέζνα.

Ο 26χρονος διεθνής φορ (μία φορά το 2009) αποκτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από την ΑΕ Λεμεσού αντί 500.000 ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2017. Φέτος σε 11 ματς έχει σκοράρει 9 φορές. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Μπράγκα, της Πόρτο και της Φούλαμ .

Σχετικά άρθρα