Μαρινάκης: «Θα μείνω για πολλά χρόνια»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά τη νίκη επί της Μάλμε και τη συνέχεια στο Europa League, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε με τους παίκτες. Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου στο ”Γ.Καραϊσκάκης”, μιλώντας για τους στόχους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το Europa League, αλλά και για το που και πως χάθηκε η πρόκριση. Ακόμη δεσμεύθηκε για μεταγραφές τον Ιανουάριο:

 «Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το αποδείξαμε στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε καλή κλήρωση και να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Όπως είδατε και στο Τσάμπιονς Λιγκ αν είχαμε ισοβαθμία με τη Γιουβέντους θα περνούσαμε. Όχι επειδή θα μας έκαναν χάρη, αλλά επειδή σε δυο παιχνίδια, στο ένα τους κερδίσαμε και πήραμε τη διαφορά τερμάτων στο Τορίνο . Η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε. Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους, όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Δεν σταματάμε εκεί. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Τα παιδιά πρέπει να κερδίσουν τα 3 παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς κι αυτό τους είπα στα αποδυτήρια. Να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, να γίνουν και μερικές διορθωτικές κινήσεις, μεταγραφές και να συνεχίσουμε. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Και με το καλύτερο σκάουτινγκ μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να σε αγχώσει και να χάσεις»

 Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για το μέλλον του Ολυμπιακού επισημαίνοντας ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα παρά τη λάσπη που δέχεται:

.«Ο Ολυμπιακός προχωράει για μετά. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Παρά τα όσα ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά. Η λάσπη και η καθημερινή παραπληροφόρηση δεν μας αγγίζει. Έχω τη συνειδησή μου καθαρή. Οι βρωμιάρηδες να ανησυχούν. Όλα αυτά θα τα ακούσετε σε συνέντευξη τύπου. Ό,τι πει ο Μαρινάκης θα αποδιεκνύεται με ένα χαρτί που θα έχει δίπλα. Αυτό δεν το βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα. Θα το δείτε.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται σε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη Δουρέκα».

Σχετικά άρθρα