Ολο και πιο κοντά με Μπεργκ

Η επαφή της διοίκησης του Παναθηναϊκού ειναι σχεδόν καθημερινή με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να κλείσει θετικά και το σημαντικότερο κεφάλαιο των ανανεώσεων που γίνονται στο Τριφύλλι. Ηδη υπέγραψαν ο Νάνο, ο Ατζαγκούν και ο Ντίνας, ακολουθεί ο Καρέλης με τον Δώνη και απομένει η πιο βαριά υπογραφή των Πρασίνων (σε εκκρεμότητα παραμένει ο Σίλντενφελντ του οποίου η υπόθεση έχει παγώσει επί του παρόντος).

Μολονότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου αφού το συμβόλαιο του Σκανδιναβού λήγει το καλοκαίρι του 2017, οι διοικούντες το Τριφύλλι θέλουν, αφενός να κρατήσουν τον παίκτη “ζεστό” και χαρούμενο προσφέροντάς του αυξημένες αποδοχές που θα φτάνουν τις 600.000 ευρώ ετησίως, αφετέρου θέλουν να μειώσουν το ποσοστό που κατέχει ο παίκτης από τη μεταπώλησή του (περίπου 12%), προκειμένου να αποκομίσουν μεγαλύτερο όφελος σε περίπτωση που προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση για τον σουηδό φορ.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως εντείνονται οι επαφές των δύο πλευρών προκειμένου να συμφωνήσουν σε όλους τους όρους του νέου συμβολαίου, το οποίο όμως δεν θα συμπεριλαμβάνει ρήτρα πώλησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία προκειμένου να πει το οριστικό “ναι” ο πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας την τελευταία διετία.

Σχετικά άρθρα