"Σκοτώστε τον Ρωμανό σκοτώστε τον Ρήγα Φεραίο"

10 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ  ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ 

«Όταν η φυλακή είναι γεγονός ο θάνατος είναι η αντίσταση»   Amadeu de almeida  Prado

1928- 1940 αντιστασιακός γιατρός φιλόσοφος στη δικτατορία  του Σαλαζάρ.       

Ο Ρωμανός είναι ο σύγχρονος εφιάλτης του καθωσπρεπισμού μιας κοινωνίας που βλέπει από την κλειδαρότρυπα πορνό στις ειδήσεις και καταγγέλλει την υποκρισία ενός συστήματος που παράγει τον φασισμό, σαν εξωτικό φρούτο για να κάνει πολίτες λωτοφάγους να ξεχάσουν τη φυσική καταγωγή της αλήθειας,  δηλαδή  την απώλεια λήθης.

Το άρθρο υπογράφει ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr

Η μόνη κριτική που ξεδιπλώνεται υπόγεια και ύπουλα είναι η καταγωγή του, ο κολοπαιδισμός του, τα ακριβά σχολεία που πήγε και τα λεφτά της οικογένειας του.

Την αλήθεια πως ένας τόσο νέος άνθρωπος που μπορούσε να τα έχει όλα  τα κάνει εμετό  σε ένα σύστημα που τον μεγάλωσε,  με τίμημα την ζωή του δεν το προσεγγίζει κανένας ηδονοθήρας  πολιτικός η εκπρόσωπος του τύπου.

Οι πολιτικοί, οι θεσμοθήρες, οι θεματοφύλακες μιας ζωής χωρίς νόημα  αφού ήδη το έχασαν υποταγμένοι για το αξιόπιστο του ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,    που χάθηκε στην πορεία για λίγα φράγκα  και κάποια θέση στο ΔΗΜΟΣΙΟ  και την συναλλαγή με λίγα κόκκαλα που πετούσε το ρετιρέ  στο θυρωρό του υπογείου, τώρα υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ποινικών κρατουμένων  που δεν έχουν γιατί απλά δεν είναι Ρωμανοί.

Τους απειλεί ο Ρωμανός έστω και κάποιοι χιλιάδες αναρχικοί,  αλλά δεν απειλούνται από τους εαυτούς τους που τα τελευταία εκατό χρόνια δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ένα κράτος δικαίου, κάνοντας τα παιδιά να κτυπάν τα μυαλά τους στα κάγκελα .

Τα παιδιά αυτοκτονούν  σήμερα γιατί έστω και ένα παιδί να αυτοκτονήσει  αυτό είναι καταδίκη όλων των συνομήλικων του,  είναι μια βρισιά σε όλους του μεγαλύτερους που παρακολουθούν αμήχανοι και δήθεν ανυποψίαστοι.

Η ζωή είναι η μόνη φιλοσοφία είπε κάποτε ο ΚΑΜΥ  γιατί κανείς δεν αυτοκτονεί για τις ιδέες του ούτε καν ο Ο ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ  που υποτάχθηκε  στην ιερά εξέταση  αναιρώντας την μεγάλη του εφεύρεση  για το ηλιακό σύστημα.

Ο Καμυ διαψεύδεται σήμερα  όμως γιατί ένας Ρωμανός αυτοκτονεί για τις ιδέες του και όχι για τις σπουδές του και το λέει ξεκάθαρα στους γονείς, στους δασκάλους και σε όλους εμάς που παρακολουθούμε την εκτέλεση,  όπως στις  αμερικάνικες ταινίες όταν σκοτώνουν τους θανατοποινίτες και οι θυμωμένοι πολίτες λένε  ουφ!!

Όταν ένα παιδί πεθαίνει οι γονείς δεν πρέπει να κοιμούνται σε κρεβάτια  αλλά σε νεκροθαλάμους  γιατί ήδη έχει πεθάνει το πνεύμα τους.

Ο έρωτας για τη ζωή είναι η ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ  το διάλογο της ΔΙΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ.

Επειδή υποψιάζομαι πως η ιδεολογία του κυβερνώντος κόμματος είναι και αρχαιολάγνα σε ότι αφορά τη δόξα  των φιλοσόφων τουλάχιστον.

Αλλά και οι γονείς που κάθονται στο σαλόνι της οικίας που ζωντανεύει  την εκσπερμάτιση και τον οργασμό μέσα από τις σειρές δυστυχίας που παρακολουθούν αποσβολωμένοι, αφού είναι ο μόνος οργασμός που τουλάχιστον βλέπουν τους δικούς τους που έθαψαν γιατί ποτέ δε  διανοήθηκαν την δική τους επιθυμία για ΑΘΑΝΑΣΙΑ..

 

Ο Ρωμανός,  ο Παναγούλης  και άλλοι πολλοί που θυσίασαν το σάρκιο τους για μια ιδέα  ελευθερίας,  πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία και όχι να τους κρύβουν σαν πανούκλα και απειλή σε μια κοινωνία που δεν έχει πια δασκάλους αλλά μόνο παπαγάλους ασφαλείας.

Για την ζωή των άλλων που δεν ζήλεψαν αλλά απλά τους φάνηκε η μόνη λύση στα αδιέξοδα  που έμαθαν,  πως όταν τα παραβιάζεις βάζουν το σώμα σου φυλακή γιατί το μυαλό ευτυχώς κανένα σύστημα δε το φυλάκισε τουλάχιστον για πολύ.

 

Ο Ρωμανός είναι ένας σύγχρονος Σωκράτης  σοφός  και αρνητής της ματαιοδοξίας μιας ζωής ανόητης  που δεν υπηρετεί το πάθος  παρά το ΠΑΧΟΣ.

 

ΕΙΝΑΙ ο σύγχρονος Ρεμπω  ο κόμης λωτρεαμόν   που βλέπει με μάτι καθαρό  τους απατεώνες να αμείβονται με μπόνους,  τους πολικούς ακόμα και έξω από την εξουσία να είναι αρπακτικά  μιας μίζας ξεροκόκαλου, (αλήθεια ο χέρι ο χέρι με τον Καρατζαφέρη γιατί είναι ακόμα έξω; )    πλην όμως αρκετής να στείλει τα παιδάκια τους σε σχολεία υποταγής για μια θέση  πίσω από ένα υπολογιστή και όχι πίσω από ένα ποιητή.

 

Καλώ όλους του πολίτες με ελάχιστη ακόμα νόηση να κάνουν απεργία πείνας  μαζί του,

η ιστορία διδάσκει  ο ΓΚΑΝΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ  ΜΕ  μια αυτοκρατορία πείθοντας ένα λαό υποταγμένο στην ειρηνική αντίσταση.

Τρία παιδιά στη Κύπρο με το θάνατο τους έριξαν στον καιάδα την βρετανική αποικιοκρατία 

και πολλά παιδιά με το σταυρουδάκι στο λαιμό που τους έλεγαν αλήτες  μάτωσαν τον φασισμό της κατοχής.

 

Η βία δεν είναι πάντα μαμή της ιστορίας,   η αντίσταση στο  τέρας   κάθε   εξουσίας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους  γιατί οι πολλοί  έχουν την δύναμη να σκοτώσουν το μεταμορφωμένο  τέρας  χωρίς  βία , αλλά με δύναμη   που κάνει τους λίγους δειλούς να κρυφτούν  σε σκοτεινά δωμάτια με τις ενοχές τους  .

Είναι καθήκον  σήμερα των περισσοτέρων να δείξουν  αυτά τα τέρατα  που όσο τα προσπερνάμε αδιάφοροι  μας μοιάζουν,  μας υποτάσσουν και μας οδηγούν  σε μια ανόητη ζωή που οδηγεί στα φαρμακεία για λίγα χάπια χαράς  και στην πνευματική αυτοκτονία.

Όταν ρώτησε ο Αυτοκράτορας τη νικημένη στρατιά του Σπάρτακου ποιος είναι ο αρχηγός  για να τον σταυρώσει,  όλοι οι δούλοι με μια φωνή είπαν ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  και τους σταύρωσε όλους.

 

Δημιουργήστε σήμερα το κίνημα  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ   και μια απεργία  πείνας  εκατό  χιλίων ατόμων,   Δεν είμαστε τρεις αλλά χίλιοι δεκατρείς και τότε θα δείτε  πως τα απόρθητα τείχη  της εξουσίας,  της ανοησίας θα υποταχθούν στο πνεύμα αντίστασης .

Πέστε όλοι με μια φωνή  εγώ είμαι ο ΡΩΜΑΝΟΣ,  δώστε  δύναμη  στην δικαιοσύνη  των πολλών  που είναι η μόνη σοφία  που μας έχει απομείνει.

Σκοτώστε τους φόβους  για το φόβο  και τότε ίσως να δούμε μια άλλη ελευθερία  που

Είναι η αλήθεια του καθενός .

 

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ