Φωτιές έχει ανάψει στο Hollywood email που θάβει τη Τζολί!

10 Δεκεμβρίου 2014

Ανάμεσα στις ιδιωτικές συνομιλίες που δημοσιοποιήθηκαν από τους χάκερς που παραβίασαν τα αρχεία της Sony, βρίσκεται και μία μεταξύ του παραγωγού ταινιών Scott Rudin και της αντιπροέδρου της εταιρείας Amy Pascal. Η συζήτηση είναι από τον Φλεβάρη του 2014 και σχετίζεται με την βιογραφική ταινία για τον Steve Jobs, την οποία αρχικά επρόκειτο να αναλάβει η Sony Pictures, αλλά κατέληξε στα χέρια της Universal Pictures.

Εκείνη τη στιγμή, ο David Fincher ήταν ακόμα συνδεδεμένος με την ταινία του Aaron Sorkin και σύμφωνα με τη συνομιλία, φαίνεται πως η Jolie ήθελε ο Fincher να την εγκαταλείψει προκειμένου να σκηνοθετήσει την δική της ταινία «Κλεοπάτρα». «Δεν θέλει να δώσουμε τον Job sστον David. Θέλει να μιλήσουμε», έγραψε η Pascal στον Rudin. «Θα της περάσει. Δεν θέλω να σπαταλάω με αυτό το χρόνο μου», ήταν η απάντηση του Rudin. Σε επόμενο e-mail του ο παραγωγός αναφέρει «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ANGIE ΠΡΩΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DAVID ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ».

Σχολιάζονται την ταινία «Κλεοπάτρα» της ηθοποιού, ο Rudin έγραψε: "Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλάβω μία αξίας 180 εκατομμυρίων εγωπάθεια (...) Δεν θα καταστρέψω την καριέρα μου για μία κακομαθημένη με λίγο ταλέντο (...) Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω μια ταινία μαζί της ή να συνεργαστώ σε οτιδήποτε  διευθύνει (...) Δεν πιστεύω ότι καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με αυτό. Είναι απλά μια celebrity, αυτό είναι όλο και το τελευταίο πράγματα που θα ήθελα, είναι να κάνω μια τεράστια αποτυχία μαζί της."Πηγή: www.lifo.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ