Τζέραρντ: «Δεν αξίζαμε την πρόκριση…»

Η Λίβερπουλ προσπάθησε την Τρίτη το βράδυ να φτάσει σε μια ακόμα ανατροπή-πρόκριση κόντρα στην Βασιλεία (προηγήθηκε και με το τελικό 1-1 είναι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά τον αγώνα ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ειλικρινής και ανέφερε πως οι «κόκκινοι» δεν άξιζαν την πρόκριση και δικαίως θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ!      

«Δεν αξίζαμε να προχωρήσουμε», είπε ο Στίβεν Τζέραρντ και πρόσθεσε ο αρχηγός των «κόκκινων»: «Δεν αποκλειστήκαμε μόνο λόγω της κακής μας απόδοσης στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Στην Ελβετία εκτός έδρας δεν ήμασταν καθόλου καλοί ενώ στον προηγούμενο αγώνα με τη Λουντογκόρετς, δεχτήκαμε ένα ηλίθιο γκολ στο τέλος. Για να προκριθείς παίζεις έξι ματς και δυστυχώς, δεν ήμασταν καλοί».

Για την συνέχεια της σεζόν, ο διεθνής μέσος επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως η ομάδα πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν θα αγοράσουμε κάποιον τον Ιανουάριο. Το σημαντικότερο είναι να γυρίσει ο Στάριτζ, που με τα γκολ του είναι ικανός να μας επαναφέρει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Πρέπει επίσης να βοηθήσουμε τον Μπαλοτέλι να βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή του».

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε και για την κόκκινη κάρτα του Μάρκοβιτς στο 61’ και είπε: «Η κόκκινη σίγουρα δε βοήθησε. Δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια στα τελευταία λεπτά για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν είδα το χτύπημα του Μάρκοβιτς αλλά μου είπαν ότι ήταν σκληρό».

Σχετικά άρθρα