Ρατς: «Τελικός για εμάς»

Ως τελικό χαρακτήρισε ο Ράζβαν Ρατς τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκινγκάμπ. Ο Ρουμάνος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αναφέρθηκε στο κίνητρο των “ασπρόμαυρων” αλλά και στην αγωνιστική προσέγγιση του ματς.

Οι δηλώσεις του:

Για το αν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο μετά την προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα σε Φιορεντίνα και Ντιναμό Μινσκ;

«Ήταν σημαντικό ψυχολογικά που είχαμε αυτές τις νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο καλό, σε εισαγωγικά, ήταν η ήττα στην Ξάνθη. Παρόλο που χάσαμε, μας έβαλε τα πόδια στο έδαφος για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε να δώσουμε πάνω από το 100% για να κερδίσουμε κι ελπίζω να το κάνουμε».

Η Γκινγκάμπ έκανε διαχείριση στο τελευταίο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την πολυτέλεια δεδομένου ότι είχε πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα;

«Ίσως η Γκινγκάμπ να ξεκούρασε παίκτες στο τελευταίο της παιχνίδι. Εμείς δεν το κάναμε. Ο μοναδικός βασικός που έμεινε στον πάγκο στην Ξάνθη, ήταν ο Σαλπιγγίδης . Εμείς δεν είχαμε καμία σκέψη να ξεκουραστούμε, ήταν παιχνίδι που θέλαμε πάση θυσία να το κερδίσουμε. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Σαφώς και η ομάδα έχει μια κούραση, αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Από τη στιγμή που ξεκινάει το παιχνίδι, δίνεις το 100% για τη νίκη».

Πως θα προσεγγίσετε τον αγώνα, δεδομένου ότι χρειάζεστε τη νίκη;

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως το παιχνίδι αυτό για εμάς είναι ένας τελικός. Όπως ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που το ξέρουν όλοι μέσα στην ομάδα, το ξέρουν και οι οπαδοί μας κι αυτός είναι ο στόχος. Η νίκη».

Σχετικά άρθρα