Ξεχνάει την Ευρώπη για Λιβαδειά

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο Ρέντη για να αρχίσει προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις δύο απώλειες στην έδρα του και σε καλή ατμόσφαιρα πλέον μετά τη νίκη επί της Μάλμε και την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. 
 
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν σαφές πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Κι ο Μίτσελ με τους παίκτες του πιάνουν δουλειά για να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο ματς του Σαββάτου στη Λιβαδειά, απεναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη και δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές!
 
Ο Ισπανός περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του, με τον Κασάμι και τον Φουστέρ να έχουν τα χτυπήματα από το ματς με τους Σουηδούς, τον Εντινγκά να παίζει με ένεση στο προχτεσινό ματς και σίγουρα απόντες τον Ντουρμάζ και τον Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος θα χειρουργηθεί σήμερα στο γόνατο και για το λόγο αυτό ταξίδεψε στο Βέλγιο. 
 
Ο Ολυμπικαός θα μάθει απόψε οριστικά τους υποψήφιους αντίπαλούς του για την κλήρωση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελβετία. 
 
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη με πρώτο στόχο για την άμυνα τον Μπρούνο Άλβες. Έχουν προταθεί και εξετάζονται μεταξύ άλλων, ο Μεξικανός Ντιέγκο Ρέγες και ο Σουηδός Ελάντερ που έπαιξε προχτές στο Καραϊσκάκη κι ο Καρεμπέ δήλωσε ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Για το κέντρο συζητείται πάλι το όνομα του Πάπε Ντιόπ, ενώ πάντα ακούγεται η περίπτωση του Κλιέσταν της Άντερλεχτ. Για τον Ουσέρο δεν φαίνεται ότι είναι ζεστοί στον Ολυμπιακό. Και για την επίθεση, ο Πέδρο Λεόν είναι μόνιμα στο μπλοκάκι του Μίτσελ, όπως και ο Αμραμπάτ.  Ο Πουλίδο έχει προσφύγει στο CAS και αναμένονται νεότερα μετά τις γιορτές. 

Σχετικά άρθρα