Βίντεο: Σε θέση... παρουσιαστή ο Μπαράκ Ομπάμα!

11 Δεκεμβρίου 2014

Πήρε τη θέση του γνωστού Στήβεν Κόλμπερτ, του οποίου ήταν καλεσμένος και με την ατάκα «ό,τι κάνεις μπορώ να το κάνω κι εγώ», άρχισε να τα «χώνει» στον εαυτό του

Τι κι αν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ; Αυτό δεν εμπόδισε τον Μπαράκ Ομπάμα να μπει στο πλατό της εκπομπής The Colbert Report, νωρίτερα από το προκαθορισμένο, να διώξει τον οικοδεσπότη Στήβεν Κόλμπερτ από τη θέση του και να διεξάγει για λίγα λεπτά μόνος του την εκπομπή σατιρίζοντας... ποιον άλλο, τον εαυτό του!


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμφανιστεί άλλες δυο φορές στη συγκεκριμένη εκπομπή, όμως αυτή τη φορά το έκανε με πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Πάνω λοιπόν, που ο Κόλμπερτ σχολιάζει, κριτικάρει και σατιρίζει, ως συνήθως, ο Ομπάμα βγαίνει στο πλατό με την ατάκα: «Έχω δεχτεί πυρά από σένα για τη δουλειά μου, είπα να δοκιμάσω να κάνω το ίδιο» ενώ συμπλήρωσε «Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Απλά θα πω ό,τι ετοιμαζόσουν να πεις», διώχνοντας παράλληλα τον Κόλμπερτ από την καρέκλα του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΗΠΑ τσαλάκωσε κι άλλο την εικόνα του, καθώς, παριστάνοντας πως είναι ο Κόλμπερτ, αποκάλεσε τον εαυτό του υπερόπτη επειδή μιλάει γι' αυτόν  στο τρίτο πρόσωπο. Αυτά τα έκανε στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής του Κόλμπερτ, που ονομάζεται "The Word" (Ο λόγος), κατά το οποίο ο δημοσιογράφος λέει 2-3 έξυπνες ατάκες πριν προχωρήσει στο κυρίως μέρος του σόου του. Περιττό να τονίσουμε πως για τις ανάγκες της εμφάνισης Ομπάμα, το συγκεκριμένο τμήμα μετονομάστηκε σε The Decree (Το διάταγμα), ώστε να αντικατοπτρίζεται καλύτερα η προεδρική παρουσία.

Έπειτα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του πιο νεανικού κοινού που παρακολουθεί την εκπομπή, έκανε μια ακόμα ανάλυση του περίφημου Obamacare, του νέου νόμου για την υγεία, που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του.

Οι ατάκες δεν έλλειψαν, ακόμα κι όταν αναφέρθηκε στην ψηφοφορία για το συγκεκριμένο νόμο, λέγοντας πως η Ντίσνει πήρε την ιδέα για την ταινία Frozen, από το πόσο ανώμαλος ήταν ο δρόμος μέχρι την ψήφιση του Obamacare. Κλείνοντας αυτό το κομμάτι της εκπομπής, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε: «Επιστρέφουμε σε λίγο με τον αρχηγό του ελεύθερου κόσμου», ενώ παράλληλα κοίταξε στο χαρτί του, παριστάνοντας πως δεν θυμάται το ίδιο του το όνομα.

Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, Κόλμπερτ και Ομπάμα, κάθισαν στις κανονικές τους θέσεις, δίνοντας στη συνέντευξη έναν πιο παραδοσιακό τόνο, με τον Ομπάμα να σχολιάζει στο τέλος της εκπομπής: «Ομολογώ πως ένιωσα πιο δυνατός πίσω από τραπέζι» και ο Κόλμπερτ απάντησε: «Με τη μεγάλη δύναμη, ακολουθεί μεσαία τηλεθέαση».

 
 
 
Protothema.gr 
 


 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...