Ρομπέρτο: «Μια μέρα στη Ρεάλ ο Μίτσελ»

Δηλώσεις σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό έκανε ο Ρομπέρτο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δυνατότητα του Μίτσελ να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στο ισπανικό κανάλι 13tv:
 
Για την Ατλέτικο Μαδρίτης:
 
«Η αγάπη που τρέφω για αυτή την ομάδα δεν επηρέασε την απόδοσή μου στον Ολυμπιακό, στον οποίο οφείλω πάρα πολλά για την ευκαιρία που μου έδωσε, αντίθετα με την Ατλέτικο. Αγαπώ πολύ τους “ροχιμπλάνκος”, επειδή ήμουν πάνω από 15 χρόνια εκεί και στην περίπτωση που κάποτε επιστρέψω, θα είναι για συναισθηματικούς λόγους».
 
Για τον θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια στα πρόσφατα επεισόδια στη Μαδρίτη.:
 
«Δεν μας προκάλεσε έκπληξη εδώ στην Ελλάδα, αφού η κατάσταση είναι ίδια με αυτή στην Ισπανία. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, αφού μιλάμε για μαι τραγική απώλεια. Ωστόσο και εδώ στην Ελλάδα υπάρχει συχνά πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να εξαλείψουμε κάθε έκφραση βίας, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και πρέπει να μιλάμε μόνο για αυτό. Αν υπάρχουν οπαδοί που θέλουν να περάσουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο, τότε καλύτερα να μείνουν απ’ έξω απ’ αυτό».
 
Για τα περσινά επεισόδια στην Τούμπα:
 
«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα αισθανόμουν φόβο και εκεί δεν υπήρχε σωστή αντιμετώπιση της αστυνομίας για την συμπεριφορά των οπαδών. Έριχναν, φωτοβολίδες, μεταλλικά αντικείμενα, οτιδήποτε. Πράγματα που στο ισπανικό ποδόσφαιρο θεωρούνται αδιανόητα».
 
Για το αν ο Μίτσελ μπορεί κάποια στιγμή να γίνει προπονητής της Ρεάλ::
 
«Ναι, γιατί όχι; Ο Μίτσελ κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης».

Σχετικά άρθρα