Πλαστή η αίτηση προσφυγής των «17» στο ΣτΕ!

11 Δεκεμβρίου 2014

Σημερινό δημοσίευμα της "Live Sport", αναφέρει ότι νομική πηγή τόνιζε χθες κατηγορηματικά ότι η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, ενδέχεται να μη συζητηθεί ποτέ λόγω των ψευδών στοιχείων στην αίτηση ακυρότητας. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα: "Το μείζον θέμα της προσφυγής των «17» στο ΣτΕ κατά της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στο ιδιόκτητο οικόπεδο της στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι πολύ πιθανό να μην συζητηθεί ποτέ στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας λόγω ψευδών στοιχείων στην αίτηση ακυρότητας!

Σύμφωνα με νομικές πηγές, είναι απίθανο το Συμβούλιο Επικρατείας να μπει στη ουσία και να εξετάσει την υπόθεση από τη στιγμή που αποδεδειγμένα (τουλάχιστον) δυο εκ των 17 δήλωσαν ψευδή στοιχεία στο σημείο που αφορά τη μόνιμη κατοικία τους. Ένας δήλωσε ως κατοικία το... Δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας κι ένας άλλος μια πολυκατοικία σε οδό στη Ν. Ιωνία, με τους ενοίκους του οικήματος να αποκαλύπτουν την αλήθεια.

«Με ψευδή δηλωμένα στοιχεία το Συμβούλιο Επικρατείας ούτε που θα ασχοληθεί. Η αίτηση είναι πλαστή», τονίστηκε χαρακτηριστικά από νομική πηγή".

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ