Παρουσία Σαββίδη ο «τελικός» !

11 Δεκεμβρίου 2014

Με τον Ιβάν Σαββίδη στις εξέδρες της Τούμπας και φυσικά την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του θα επιδιώξει η ομάδα του Αναστασιάδη να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ. Ο μεγαλομέτοχος είχε ενημερώσει τους στενούς του συνεργάτες για την παρουσία του στο παιχνίδι, από την προηγούμενη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη όταν είχε συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

 Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει τη νίκη της ομάδας του, που θα της επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και να αναζητήσει στη συνέχεια την υπέρβαση στο Γιουρόπα Λιγκ. Εννοείται ότι κατά την εδώ παρουσία του θα ασχοληθεί με όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας όπως για παράδειγμα τα μεταγραφικά. Είχαμε αναφέρει πώς ο Σαββίδης ζήτησε από τους επιτελείς του να προχωρήσουν στην απόκτηση τριών παικτών για την ενίσχυση της ομάδας άμεσα, παίκτες που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Ο Σαββίδης είχε ενημερωθεί προ ημερών αναλυτικά και για το θέμα Τζαβέλα και είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να λυθεί άμεσα το θέμα, όπως και τελικά έγινε μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ