Στο bazaar βιβλίου ο Ολυμπιακός

Σε νέα φιλανθρωπική δράση συμμετείχε ο Ολυμπιακός, με επικεφαλής μάλιστα τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μαζί με τους παίκτες της ομάδας Ελαμπντελαουί και Διαμαντάκο επισκέφθηκαν το bazzar βιβλίου, το οποίο διοργανώθηκε από τον Δήμο Πειραιά και ραδιοφωνικό σταθμό, με τα έσοδα για τους άπορους του Πειραιά.

Οι δηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης:

Β. Μαρινάκης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη φιλότιμη, πολύ καλή προσπάθεια του ΒΗΜΑ FM μαζί με τον Δήμο Πειραιά. Ο σκοπός είναι πάρα πολύ καλός, όλα αυτά τα έσοδα είναι για τους άπορους του Πειραιά και εύχομαι όλοι οι Πειραιώτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να ανταποκριθούν τώρα, στις γιορτινές αυτές μέρες. Γιατί όπως είπαμε τα έσοδα πάνε στους άπορους του Πειραιά και μακάρι τέτοιες φιλότιμες προσπάθειες, όπως του ΒΗΜΑ FM να συνεχιστούν και σε ολόκληρη την χώρα. Εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να έχουμε καλές γιορτές και την καινούργια χρονιά ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας να το συναντήσει»!

Γ. Μώραλης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία στήριξε την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Πειραιά και του ΒΗΜΑ FM για το bazaar βιβλίου, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στους αστέγους και στους άπορους του Πειραιά. Να ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα εδώ μαζί μας και στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή . Είναι για καλό σκοπό, ξέρετε η χώρα περνάει σημαντικά προβλήματα, ο Πειραιάς ακόμα σημαντικότερα , έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την βοήθεια αυτή και πιστεύω ότι αυτή η βοήθεια μέσα από το bazaar βιβλίου θα είναι σημαντική».

Ομ. Ελαμπντελαουί: «Το βρήκα πολύ καλό. Είναι μια φιλανθρωπία που βοηθάει τους άπορους. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και εγώ να το κάνω. Για πολλούς ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά και για κάποιους άμοιρους ανθρώπους μπορούν να το κάνουν αυτό, που δεν έχουν όσα έχουν κάποιοι άλλοι, οπότε πιστεύω είναι σημαντικό να σκέφτεσαι παράλληλα και τον άλλο».

Δ. Διαμαντάκος: «Είναι ένα πολύ σημαντικό bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά μαζί με το ΒΗΜΑ FM. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε τέτοιους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θα ήθελα όλοι να τιμήσουμε με την παρουσία μας αυτό το bazaar και να δώσουμε έστω λίγο από το υστέρημα μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους απόρους του Πειραιά».

Σχετικά άρθρα