Αγραβάνης: «Με προσοχή στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε από την πλευρά των παικτών σχετικά με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ την Παρασκευή (21:45, ΝΕΡΙΤ).

Στο κλειστό του Φαλήρου αναμένεται εορταστική ατμόσφαιρα αφού σχέσεις των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων είναι τέτοιες που… το επιβάλλουν. Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού όμως τόνισε πως οι παίκτες θέλουν τη νίκη ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Γουίλιαμς όσο και στον Μαριάνοβιτς.

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Γνωρίζουμε τις σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ελπίζω αύριο να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε», είπε αρχικά. 

Και συνέχισε: «Στο πρώτο μας ο Γουίλιαμς δεν μας έβαλε πολλούς πόντους, είχαμε πετύχει να τους περιορίσουμε. Το ίδιο πιστεύω πως θα αποτελέσει και το κλειδί αύριο για να πάρουμε τη νίκη».

Για την πρωτιά στον όμιλο: «Ο όμιλος είχε πολλά παιχνίδια. Θέλουμε να τελειώσουμε αύριο την υπόθεση της πρώτης θέσης. Αυτό που κρατάμε από το ματς του πρώτου γύρου είναι η πολύ καλή άμυνα στον Γουίλιαμς και η αντιμετώπιση του Μαριάνοβιτς. Πρέπει να προσέξουμε τον τομέα των ριμπάουντ και να είμαστε πιο μαχητικοί».

 

Σχετικά άρθρα