Θέλει Μιραλάς η Λίβερπουλ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κέβιν Μιραλάς με τη φανέλα της Έβερτον έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των «κόκκινων» της πόλης, δηλαδή της Λίβερπουλ!

Αυτό ανέφερε η εφημερίδα «Liverpool Echo», η οποία αναφέρει πως στη Λίβερπουλ παρακολουθούν τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις των «ζαχαρωτών» με τον Βέλγο άσο για την ανανέωση του συμβολαίου τους. Ο Κέβιν Μιραλάς παίζει από το 2012 στην Έβερτον και το νυν συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Liverpool Echo» οι «κόκκινοι» ποντάρουν στο γεγονός πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ψάχνει για νέες προκλήσεις, ενώ θέλει να αγωνιστεί ξανά και στο Τσάμπιονς Λιγκ… Με τη Λίβερπουλ να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι παρούσα στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αν και φέτος οι δυο ομάδες είναι χαμηλά στην Πρέμιερ Λιγκ. Να αναφέρουμε συνολικά 31 παίκτες έχουν κάνει το… δρομολόγια ανάμεσα στις δυο ομάδες… Ρελευταίος ήταν το 2002 ο Αμπελ Ξαβιέρ που έπαιξε στα δυο ντέρμπι της σεζόν με διαφορετικές ομάδες!!!

Σχετικά άρθρα