Πέρασε η Ντινιέπρ, έκλεψαν… την Καραμπάγκ

Η Καραμπάγκ δικαιολόγημα φωνάζει για την διαιτησία του αγώνα με τη Ίντερ στο Μπακού, καθώς στο 90’+5 της ακυρώθηκε για οφσάιντ κανονικό γκολ, τέρμα που θα της έδινε την πρόκριση! Έτσι, έμεινε το 0-0, αποτέλεσμα που έδωσε την 2η θέση και το εισιτήριο-πίσω τους «νερατζούρι»-στην Ντνιέπρ, η οποία κατάφερε να νικήσει με 1-0 στο Κιέβο την Σετ Ετιέν!   

Στον αγώνα στο Μπακού, οι Αζέροι πίστεψαν ότι έγραψαν ιστορία με την Ίντερ, αλλά ο βοηθός πήρε… πίσω το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις! Συγκεκριμένα, ο Ρίτσαρντ Αλμέιδα σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Ίντερ και κατέληξε στα δίχτυα. Μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς, ο βοηθός καταλόγισε οφσάιντ στον Τζορτζ, με τους γηπεδούχους να… παγώνουν. Ο βοηθός είτε θεώρησε λανθασμένα ότι η μπάλα κόντραρε στον παίκτη της γηπεδούχου, είτε έκρινε ότι έκλεινε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα!

Έτσι, η Ντνιέπρ, που έφτασε στην επιτυχία στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου με γκολ στο 66’ από τον Φεντέτσκι, θα είναι στην κλήρωση της Δευτέρας… Η Σεντ Ετιέν έχασε για πρώτη φορά από τις 20 Οκτωβρίου, αλλά στον όμιλο δεν έκανε νίκη (0-5-1)…

Αναλυτικά για την 6η αγωνιστική έχουμε:
Καραμπάγκ-Ίντερ 0-0
Ντνίπρο-Σεντ Ετιέν 1-0 (66’ Φεντέτσκι)

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου
1. Ίντερ 12 (6-2)
2. Ντνιέπρ 7 (4-5)
3. Καραμπάγκ 6 (3-5)
4. Σεντ Ετιέν 5 (2-3)

Σχετικά άρθρα