Αναστασιάδης: «Κάποιοι δεν θα ξαναπαίξουν»!

Αποχωρήσεις παικτών προανήγγειλε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την οδυνηρή ήττα του ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

“Δεν είμαστε καλά, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα περισσότερα παιδιά. Το προβλημά μου είναι ότι κάποια παιδιά που μπήκαν δεν μπόρεσαν να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες που τραβούν κουπί από το καλοκαίρι. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να το γνωρίζετε είναι αυτό, ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να ξεκουράσουμε παιδιά. Στεναχωρέθηκα σήμερα γιατί κάποιοι παίκτες απέδειξαν ότι δεν μπορούν να φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν θα την ξαναφορέσουν”

“Ξέρετε τι ώρα είναι τώρα; Θα παίξουμε την Κυριακή 17.15 και θα κριθούν οι Γκολάσα, Κάτσε και Τζανδάρης, γι’ αυτό”.

Για τη νίκη στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αν αποδιοργάνωσε τους παίκτες: “Δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Δώσαμε πολλά ματς τελευταία, έχουμε άλλα τρία παιχνίδια συνεχόμενα σε πολύ βαριά γήπεδα. Σήμερα αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος, λόγω τραυματισμών και λόγω της κρισιμότητας των αγώνων βασίστηκα στην εμπειρία κάποιων. Θα μπορούσα να μην χρησιμοποιήσω αυτούς, να βάλω τα νέα παιδιά, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί να τα χάσεις ή να τα κερδίσεις. Αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος, αλλά αφού το κατάλαβα τελειώνει. Εγώ φταίω, δεν φταίει κανείς άλλος, αλλά στο κομμάτι αυτό τελείωσε το πανηγύρι. Το να χάσεις ένα ΠΑΙΧΝΊΔΙ θα συμβεί, αλλά το να μπαίνεις μέσα να βοηθήσεις και να βγαίνεις σιδερωμένος είναι πολύ άσχημο και γι’ αυτόν που έρχεται να δει την ομάδα και για όλους.

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: “Εμένα με ενδιαφέρουν τα τρία παιχνίδια που έρχονται, εμένα με απασχολεί αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αυτό με απασχολεί. Μετά θα ασχοληθούμε με άλλα πράγματα, είναι τόσο πολύ κοντά τα ματς, που απαγορεύεται να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο και να αποπροσανατολιστώ και εγώ και η ομάδα”.

Για τους παίκτες που εννοούσε ότι θα αποτελέσουν παρελθόν: “Μην με βάζετε να λέω ονόματα, είναι φως φανάρι. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν και μέσα στα αποδυτήρια αυτά τα ζητήματα. Δεν μπορεί ο άλλος να σκοτώνεται και ο άλλος να βγαίνει έτσι. Δεν είναι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις, δεν γίνεται να λέει κάποιος συνέχεια ότι έχει θλάση. Πρέπει να ξέρεις ότι το πέντε θα το κάνει έξι, πρέπει να ματώνει την φανέλα. Να κάθεσαι και να μην μπορείς να κουνηθείς δεν γίνεται. Εχουμε παιδιά που δίνουν ψυχή, παίζουν με ενέσεις και δεν παραδειγματίζεται κανείς απ’ αυτούς. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να τελειώσουμε στις 29 του μηνός τον Γολγοθά και μετά θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Σήμερα είναι πολύ άσχημη μέρα για εμάς, για όλους. Είναι η τρίτη φορά που έρχεται ο κόσμος και τον διώχνουμε. Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε εδώ, δεν μπορούμε να τον διώχνουμε. Πρέπει να βρούμε τα θετικά απ’ αυτή την ήττα, ώστε η ομάδα να προχωρήσει και αυτό πρέπει να κάνουμε από τώρα”.

Σχετικά άρθρα