«Οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού προδίδουν πανικό»

12 Δεκεμβρίου 2014

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και ως εκ τούτου ο πρωθυπουργός γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός προχωρά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με δήλωσή του στοReal.gr.

Ο Π. Σκουρλέτης, μάλιστα, σχολιάζει και τις πληροφορίες περί αλλαγής του Σταύρου Δήμα με άλλον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας στην τρίτη εκλογή ή τις φήμες ότι το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση των «οκτώ βουλευτών» για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα, έναρξη της συνταγματικής αναθεώρησης και εκλογές εντός του 2015.

«Η κυβέρνηση κάθε μέρα πραγματοποιεί και διαφορετικές διαρροές. Το σήμα, άλλωστε, που έδινε χθες ο πρωθυπουργός με την ομιλία του έδειχνε τεράστιο πανικό, αλλά και το γεγονός πως δεν διαθέτει τους 180. Η συνειδητοποίηση της αλήθειας αυτής τον κάνει πιο επιθετικό» δηλώνει στο Real.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί της πολιτικής επικαιρότητας αναμένεται να τοποθετηθεί λεπτομερώς ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας αύριο στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεθαύριο στη Λάρισα, στα Περιφερειακά Συνέδρια του κόμματός του. Την Κυριακή, επίσης, ο υπεύθυνος Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, θα μιλήσει στην Τρίπολη, στο Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου.

Την Κουμουνδούρου, πάντως, ανησυχούν ιδιαιτέρως οι διαφορετικές απόψεις στελεχών για μείζονα θέματα, όπως π.χ. το τι θα γίνει με την παράταση ή όχι του Προγράμματος σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και συγκροτήσει κυβέρνηση.

Την προσεχή Τρίτη, επίσης, στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, θα συζητηθεί το Σχέδιο Προγράμματος τετραετίας του κόμματος, την ευθύνη σύνταξης του οποίου έχει ειδική Επιτροπή υπό τον Γ. Δραγασάκη.


Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Rabindranath Tagore
Η Σκέψη της ημέρας
Rabindranath Tagore