Η καταστροφική πτώση της Αθηνάς Ωνάση -θανατώθηκε το άλογό της

12 Δεκεμβρίου 2014

Καταστροφική για την αγωνιστική της πορεία ίσως αποδειχθεί η πτώση που είχε χθες, Πέμπτη, με το άλογό της η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, σε αγώνα στη Γενεύη.

Η απόγονος του Ελληνα μεγιστάνα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Matin, κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε ένα ατύχημα, από το οποίο, παρά την τούμπα που έφαγε, η ίδια βγήκε σώα και αβλαβής, αλλά όχι και το άλογό της. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, το άλογό της, Camille Z-Zang, τραυματίστηκε σοβαρά και απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο με γερανό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο worldofshowjumping.com, το άλογο της Αθηνάς Ωνάση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ειδική κλινική στη Γενεύη και αφού εξετάστηκε από ειδικούς κτηνιάτρους διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να θεραπευτούν. Ετσι, προκειμένου να μη βασανίζεται και εκείνο, αποφασίστηκε να του κάνουν ευθανασία.

Οπως σημειώνει η Le Matin, η Αθηνά Ωνάση, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας, τους τελευταίους μήνες είχε πολλές συμμετοχές σε αγώνες και η καριέρα της στην ιππασία έμοιαζε να έχει πάρει τα πάνω της. Ωστόσο, η πτώση αυτή αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα τεράστιο πλήγμα για εκείνη...Πηγή: axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ