Το «love story» του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα στη μεγάλη οθόνη

12 Δεκεμβρίου 2014

Μια ιστορία αγάπης θα μεταφερθεί από την πραγματική ζωή στην μεγάλη οθόνη του σινεμά . Το ιδιαίτερο όμως με την συγκεκριμένη είδηση είναι ότι οι πρωταγωνιστές της ρομαντικής ιστορίας, δεν είναι άλλοι από τον πλανητάρχη, Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγο του, Μισέλ.

barack.michelle.obama_.jpg
Συγκεκριμένα, η ταινία «Southside with you» θα δείχνει το πρώτο ραντεβού που βγήκαν το 1989 στο Σικάγο, ο 28χρονος τότε Μπαράκ Ομπάμα με την μελλοντική σύζυγό του, Μισέλ Ρόμπινσον.

barack_michelle_newyorker_crop.jpg
Το μελλοντικό ζευγάρι, είχε επισκεφτεί το Art Institute και στη συνέχεια αφού έκανε μία μεγάλη βόλτα, κατέληξε στο σινεμά, όπου παρακολούθησαν την ταινία «Κάνε το σωστό».

obama_44.jpg
Όσο για το πώς αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, οι παραγωγοί της ταινίας αναφέρουν πως πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ρομαντικές ιστορίες της γενιάς μας.

Tika+Sumpter+Hair+Beauty+Photos+Week+e0WPF53HHz_l.jpg
Η ηθοποιός Τίκα Σάμπτερ (Νόμος και Τάξη)

Ο ρόλος της Μισέλ έχει δοθεί στην ηθοποιό Τίκα Σάμπτερ, ενώ αναζητείται ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Μπαράκ Ομπάμα.

Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματισθεί για τον Ιούλιο του 2015 και το σύνολό τους θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Σικάγου.

 

Star.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ