Βοσνιάδης: «Χαρά μου η συσπείρωση του κόσμου»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κωστένογλου .

Το πρωί ο Βοσνιάδης μίλησε για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ αύριο στις 18:00 θα κάνει την πρώτη προπόνησή του.

Στην πρώτη επίσημη δήλωσή του έκανε λόγο για «συσπείρωση» και είσοδο της ομάδας στα play off: «Με χαρά επιστρέφω στον Απόλλωνα, μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί καθώς πριν από δύο χρόνια κατορθώσαμε να πετύχουμε την άνοδο. Αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πετύχουμε την είσοδο της ομάδας στα play-off. Αν τα καταφέρουμε στη συνέχεια θα μπορούμε να μιλάμε για ένα άλλο πρωτάθλημα.

Εχω εξαιρετικές αναμνήσεις από τη Ριζούπολη και τον κόσμο του Απόλλωνα. Θα είναι μεγάλη χαρά μου να δω τη συσπείρωση των φιλάθλων γύρω από την ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου και με διάθεση για έντιμη και καθαρή συνεργασία. Δεν χρειάζονται πολλά και μεγάλα λόγια. Ακολουθούν δύο δύσκολοι και σημαντικοί αγώνες και πλέον δουλεύουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Σχετικά άρθρα