Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα στον Πειραιά: Του ακρωτηρίασαν μέχρι τα γεννητικά του όργανα

12 Δεκεμβρίου 2014

Μυστήριο προκαλεί η υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα, το οποίο είχε βρεθεί πριν λίγες μέρες στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι σαφέστατο και μιλάει για εγκληματική ενέργεια! Όπως φαίνεται, ο αδίστακτος δράστης δεν αποκεφάλισαν μόνο το άτυχο θύμα, αλλά του είχαν αφαιρέσει τα άκρα καθώς και τα… γεννητικά του όργανα!

Ανατριχίλα προκαλεί ο τρόπος που δολοφονήθηκε ο 35χρονος τοξικομανής. Οι ειδικοί μιλούν για έναν αδίστακτο δράστη, η μέθοδος του οποίου θυμίζει αντίστοιχες δολοφονίες που πραγματοποιούν τζιχαντιστές στην Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος φέρεται να αιφνιδίασε το θύμα και με ένα μεγάλο κεφάλι να τον έσφαξε. Του έκοψε αριστερόστροφα το κεφάλι, αφού πρώτα κάρφωσε το μαχαίρι στην καρωτίδα του.

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων συνήθως δείχνει ενέργεια τιμωρίας από την πλευρά του δράστη. Για αυτόν τον λόγο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πολλοί αναφέρουν πως κλειδί για την έρευνα σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση είναι το γεγονός ότι το θύμα βρισκόταν στην Αθήνα, για να παραστεί σε μια δίκη που αφορούσε παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών.

Για αυτό εξετάζεται η πιθανότητα παλιοί συνεργάτες του να ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα, επειδή έσπασε την σιωπή του και μίλησε στις Αρχές. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί, δεν αποκλείεται η δολοφονία του να είναι και ένα μήνυμα προς άλλους, οι οποίοι είχαν σκοπό να μιλήσουν στην αστυνομία.


Star.gr 

Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα στον Πειραιά: Του ακρωτηρίασαν μέχρι και τα γεννητικά του όργανα


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +83203+3163 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ