Με τους βασικούς στη Λιβαδειά

Διαβάστε ακόμα:
 
 
Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Λιβαδειά για το ματς του Σαββάτου με όλους τους διαθέσιμους εκ των βασικών του, πλην του Ερίκ Αμπιντάλ που έμεινε εκτός αποστολής.
 
Ο Μίτσελ πήρε στη 18άδα τους υπόλοιπους – εκτός του Γάλλου που είναι προς αποχώρηση – που αγωνίστηκαν κόντρα στη Μάλμε και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο κρίσιμο αυριανό ματς, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα και να κρατήσουν ίδια τουλάχιστον την απόσταση που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. 
 
Μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση υπό βροχή, στην οποία έγιναν ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στημένες φάσεις, ο Μίτσελ επέλεξε για την αποστολή 18 παίκτες:
 
Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά
 
Εκτός έμειναν ο Αμπιντάλ (τη θέση του οποίου διεκδικούν Σιόβας, Αυλωνίτης), ο Σαλίνο, ο Γκαζαριάν, ο Διαμαντάκος και οι τραυματίες Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ

Σχετικά άρθρα