Η «καυτή» έδρα του Ολυμπιακού

Μόνον έξι από τις ομάδες που πήραν μέρος στο φετινό Champions League κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο νικών στην έδρα τους και μία εξ αυτών ήταν ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Ατλέτικο, της Γιουβέντους και της Μάλμε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αντίστοιχο επίτευγμα στα γήπεδά τους πέτυχαν οι τρεις ισπανικές ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο), η Μπάγερν και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις έξι σερί νίκες στο Καραϊσκάκη στην Ευρώπη (πέρσι με Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Μάντσεστερ Γ.), αλλά το δυσάρεστο είναι ότι είναι και η μοναδική από τις έξι ομάδες που δεν προκρίθηκε στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

* Σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και όπως ενημέρωσε ο ίδιος «όλα πήγαν καλά». Ο Σέρβος μέσος που ανήκει στην Άντερλεχτ κι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αγοράσει τα δικαιώματά του, αρχίζει τη δουλειά για να επιστρέψει όσο πιο σύντομα στα γήπεδα μετά τη ρήξη έσω μηνίσκου που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΣ.

* Για το σημαντικό ρόλο του Μίτσελ στη βελτίωση των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του αλλά και του χαρακτήρα του έκανε λόγο ο Πραξιτέλης Βούρος . Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στη NOVA, στην επιτυχία της ομάδας Νέων στο Youth League υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ταλέντο σε σχέση με τους ξένους.

Σχετικά άρθρα