Κασάμι: «Μου έφυγε ένα βάρος»

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Παϊτίμ Κασάμι και αναφέρθηκε στην άνοδό της απόδοσής του με την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, στην πρόκριση στο Europa League και στην συνέχεια της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ελβετός μέσος τόνισε:

«Θα συμφωνήσω ότι κόντρα στην Μάλμε ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι μου όσο αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Με την αυτοπεποίθηση που είχα από την προσπάθεια όλης της ομάδας και τη στήριξη του Μίτσελ, πήρα βοήθεια ώστε να παίξω καλά και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Ήταν ένας δύσκολος μήνας για μένα, αλλά και για την ομάδα. Δεν μου ήταν εύκολο να βλέπω την ομάδα να μην μπορεί να κερδίζει κάποια ματς κι εγώ να μην μπορώ να τη βοηθήσω. Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όταν όλα πήγαν καλά στο ματς με την Μάλμε ένιωσα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου. Γι΄αυτό και είχα ένα συναισθηματικό ξέσπασμα στο τέλος του αγώνα.

Στο Europa League νομίζω ότι είμαστε από τις πολύ καλές ομάδες, με βάση και την πορεία που κάναμε στο Champions League όπου αποκλειστήκαμε μόλις για ένα βαθμό. Φυσικά πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να σκεφτόμαστε ένα ένα τα παιχνίδια, αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.

Η νίκη επί της Μάλμε μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για τη συνέχεια. Να δείχνουμε το ίδιο πάθος και στα παιχνίδια στην Ελλάδα, διότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Σέβομαι τον Λεβαδειακό, αλλά έχουμε την ποιότητα και τη θέληση να παίξουμε σαν ομάδα και να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης μας, χρειαζόμαστε τη βοήθειά του για τις νίκες και για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα