Γερά για… Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ σ’ ένα ακόμα ματς στην έδρα της παρουσιάστηκε δυνατή, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία με 3-2, μετά από εντυπωσιακό ματς με ανατροπές, κόντρα στην Άιντραχτ για την 15η αγωνιστική της μπουντεσλίγκα και έτσι είναι μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην… Ευρώπη.

Η γηπεδούχος επέστρεψε στα «τρίποντα» και ανέβηκε στους 23 βαθμούς, ισόβαθμες με Λεβερκούζεν Σάλκε, Γκλάντμπαχ στην 4η θέση. Άφησε μάλιστα πίσω της δυο βαθμούς την ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία έχασε μετά από τρεις σερί νίκες…      

Στη «Ράιν Νέκαρ Αρένα» Ο Βόλαντ στο 43’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος οι «αετοί» αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 58’ με τον Άιγκνερ. Ο Σαλάι έκανες το 2-1 στο 66’. Η Άιντραχτ ισοφάρισε ξανά (2-2) στο 77’ με τον Σεφέροβιτς. Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Φιρμίνο στο 87’!

Οι συνθέσεις
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Σούλε (10’ Στρομπλ), Μπίκακσιτς, Κιμ, Σβέγκλερ, Πολάνσκι, Βόλαντ, Φιρμίνο, Ελιουνούσι (87’ Σίπλοκ), Μοντέστ (62’ Σαλάι).
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Χίλντενμπραντ, Τσάντλερ, Ρους, Άντερσον, Οτζπίκα, Χασέμπε, Άιγκνερ (90’ Κίτελ), Στεντέρα (82’ Μάντλουνγκ), Ινούι (75’ Πιαζόν), Σεφέροβιτς, Μάιερ.

Σχετικά άρθρα