«Στο τέλος βγήκε η εμπειρία και η ποιότητα του Ολυμπιακού»

Στο τέλος «μέτρησε» η εμπειρία και η ποιότητα του Ολυμπιακού επισήμανε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής της σερβικής ομάδας επισήμανε ότι ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να είναι ευχαριστημένος που έμεινε μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση της νίκης: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο και η ατμόσφαιρα σπουδαία. Ήταν πολύ καλό για τους παίκτες και τους προπονητές να είναι μέρος αυτού του αγώνα. Όπως και στο Βελιγράδι, το ματς ήταν πολύ σκληρό, οι δύο ομάδες έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά σε αντίθεση με το πρώτο ματς είχαμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Όμως στο τέλος βγήκε η εμπειρία και η ποιότητα του Ολυμπιακού. Στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά είχαμε πολλά χαμένα ριμπάουντ και πολλά λάθη στον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει να εκτελούμε την επίθεσή μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε στην επίθεση, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη διαφορά, αλλά δεν το κάναμε και η εμπειρία του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά στο τέλος, ενώ εμείς πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα μείναμε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος»

Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης εν όψει του Top 16, ο Ράντονιτς απάντησε: «Έχουμε τη νεότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα και είμαστε χαρούμενοι που αυτή η ομάδα παίζει πολύ καλά και πέρασε στο Top 16. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα στην επόμενη φάση. Κάθε ματς, ειδικά σαν κι αυτό, είναι μια εμπειρία για μας. Θα είναι ένα μεγάλο σχολείο για μας κάθε παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα