Μπεργκ 2018

Ο Μάρκους Μπεργκ δέθηκε με τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη ζωή στην Ελλάδα και πλέον, δεδομένου ότι οι Πράσινοι του προτείνουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, σκοπεύει να μείνει για αρκετά χρόνια στη χώρα μας.

Τουλάχιστον μέχρι το 2018 ο σουηδός σέντερ φορ θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού απάντησε θετικά στην πρόταση επέκτασης του τρέχοντος συμβολαίου το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017. Απομένει η διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών προκειμένου να ακολουθήσουν και οι υπογραφές εντός των προσεχών ημερών ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού θα αμείβεται ετησίως με περισσότερα από 600.000 ευρώ, ενώ θα έχει και αρκετά μπόνους στόχων. Από την πλευρά τους οι Πράσινοι πέραν του ότι κρατούν στο δυναμικό τους το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο τους στέλνοντας μήνυμα πως ανεβαίνουν επίπεδο (το “βαρύ” συμβόλαιο στον Μπεργκ δείχνει ότι η ΠΑΕ βελτιώνει την οικονομική θέση της) , παράλληλα θα αποκομίσουν μεγαλύτερο όφελος σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, ο οποίος δέχθηκε να μειώσει το ποσοστό που διαθέτει από τη μεταπώλησή του.

Σχετικά άρθρα