Στο ακουστικό για στόπερ

Εντείνουν τις προσπάθειες τους στον Παναθηναϊκό προκειμένου να κλείσουν τη μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι Πράσινοι δουλεύουν παράλληλα 3-4 περιπτώσεις στόπερ που καλύπτουν τα στάνταρ του προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.

 

Το θετικό είναι ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει αρχίσει από νωρίς τις επαφές προκειμένου να μην καθυστερήσει η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Στόχος είναι ο «εκλεκτός» να έχει ενταχθεί στο ρόστερ στις αρχές Ιανουαρίου ούτως ώστε να βοηθήσει στη μάχη του πρωταθλήματος σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς.

 

Ηδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος έχει παρακολουθήσει από κοντά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό. Στις διαπραγματεύσεις συμμετέχει ενεργά και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Τάκης Φύσσας, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα έχει άμεση εμπλοκή (και) στις μεταγραφικές υποθέσεις.

Σχετικά άρθρα