Στο ακουστικό για στόπερ

13 Δεκεμβρίου 2014

Εντείνουν τις προσπάθειες τους στον Παναθηναϊκό προκειμένου να κλείσουν τη μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι Πράσινοι δουλεύουν παράλληλα 3-4 περιπτώσεις στόπερ που καλύπτουν τα στάνταρ του προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.

 

Το θετικό είναι ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει αρχίσει από νωρίς τις επαφές προκειμένου να μην καθυστερήσει η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Στόχος είναι ο «εκλεκτός» να έχει ενταχθεί στο ρόστερ στις αρχές Ιανουαρίου ούτως ώστε να βοηθήσει στη μάχη του πρωταθλήματος σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς.

 

Ηδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος έχει παρακολουθήσει από κοντά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό. Στις διαπραγματεύσεις συμμετέχει ενεργά και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Τάκης Φύσσας, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα έχει άμεση εμπλοκή (και) στις μεταγραφικές υποθέσεις.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ