Δυνατοί άσοι Βέρντερ, Καλλονή

149. ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  1  2.15Μόνο ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική στη Φραγκφούρτη η Βέρντερ όπου τελικά ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 από τον… πρώην της Τόμας Σάαφ. Είναι πλέον εμφανές ότι οι “πράσινοι” μόνο στη Βρέμη μπορούν να παίρνουν βαθμούς. Αυτό θα επιδιώξουν και σήμερα με αντίπαλο μια ομάδα που δείχνει να έχει πολλά προβλήματα τον τελευταίο μήνα. Το Αννόβερο στα τρία τελευταία ματς δεν πήρε πόντο και δέχτηκε 10 γκολ! Εχει ασταθή αγωνιστική συμπεριφορά φέτος ωστόσο δεν θα της δώσω τύχη σε μια έδρα όπου αγνοεί τη νίκη πολλά χρόνια και ηττήθηκε από τη Βέρντερ τα τρία τελευταία.
 
157. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΒΕΡ 1.90
Με τους “μεγάλους” της Πρέμιερ Λιγκ η Σάντερλαντ παίζουν συντηρητικά εντός έδρας αποσκοπώντας στο βαθμό της ισοπαλίας και το κατάφεραν τόσο με την Τσέλσι όσο και με τη Λίβερπουλ. Οταν όμως έχουν απέναντι κλαμπ που ανήκουν σε επίπεδο πιο κοντινό από το δικό τους τότε ο στόχος είναι οι τρείς βαθμοί άρα και η περισσότερο επιθετική προσέγγιση. Με την επιστροφή του Φλέτσερ ισχυροποιείται στην εμπροσθοφυλακή και ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα κόντρα στην σούπερ φέτος Γουέστ Χαμ. με δεδομένο ότι η ομάδα του Λονδίνου είναι η μοναδική που έχει φέρει μόνο όβερ εκτός έδρας θεωρώ ότι η επιλογή έχει τύχη. 
 
401. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 2.35
Αλλη ομάδα στην έδρα της η Καλλονή σε σχέση με αυτή που εμφανίστηκε στα δύο τελευταία εκτός. Τέλος στα αποτυχημένα αποτελέσματα θέλει να βάλει η ομάδα του Μαντζουράκη που έρχεται από ήττες σε Ξάνθη και Βόλο όπου έβγαλε αμυντικά ζητήματα. Μπροστά στο κοινό της πάντως μεταμορφώνεται έχει απολογισμό 4-2-0 και είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ η οποία δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ εντός έδρας. Ο Παναιτωλικός παίζει για το Χ εκτός αλλά αυτή τη φορά θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς υπάρχουν απουσίες βασικών σε όλες τις γραμμές. Η προϊστορία ευνοεί τους γηπεδούχους οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν στα τρίποντα.  
 
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ Χ
143. ΜΠΡΕΣΙΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ  Χ  2.95
222. ΣΑΤΑΝΤΕΡ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ Χ.  Χ  3.10
242. ΚΟΡΔΟΒΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ  Χ  3.15

Σχετικά άρθρα