Κοντοές: «Μόνο νίκη για να ανέβουμε»

Ο Γιάννης Κοντοές τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ατρόμητος έχει μόνο τη νίκη στο μυαλό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοντοέ στη Nova:  

Για τις ισοπαλίες με Βέροια και Κέρκυρα: «Έχει περάσει μία εβδομάδα που παρόλο που δεν κερδίσαμε, η συγκομιδή των βαθμών δεν συνάδει με τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να κερδίζουμε. Ξεκινήσαμε με την Ξάνθη και πήραμε τους τρεις βαθμούς, μετά αντιμετωπίσαμε με μία ομάδα (Βέροια) που δεν ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και δεν πήραμε τη νίκη και στο τέλος πήγαμε στην Κέρκυρα και πήραμε την ισοπαλία. Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία».

Για τις συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα: «Εμείς όταν κάνουμε προπόνηση, κάνουμε ένα πλάνο για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και πώς θα αντιδράσουμε εμείς. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί, που θα έχει λάσπη, που θα σταματήσει η μπάλα. Επειδή γίνεται πολύς λόγος για εξυγίανση και επειδή σταματάμε συνέχεια κάθε τόσο το πρωτάθλημα: το παιχνίδι με την Κέρκυρα διεξήχθη μόνο για να διεξαχθεί, επειδή δεν είχαμε άλλη ημερομηνία. Αν σταματήσει ξανά το πρωτάθλημα, μαζεύονται όλοι οι παράγοντες να δουν τι καταστάσεις αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι πρωταγωνιστές όσο και αν θέλουμε να λένε κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, πάμε στα Γιάννενα. Είναι μία καλή ομάδα ο ΠΑΣ, έχει κόσμο και έχει μία δυναμική. Καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι χρειάζεται να βελτιώσει η ομάδα του: «Έχουμε χτίσει ένα χαρακτήρα, αφού δύσκολα μία ομάδα μπορεί να μας κερδίσει. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται δουλειά, επιμονή και υπομονή».

Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η συμπεριφορά που παρουσιάζουν τα Γιάννενα είναι αυτή η εικόνα που έχουν οι περισσότερες ομάδες, είναι τα γνωστά σκαμπανεβάσματα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία».

Σχετικά άρθρα