Ντέρμπι στην Πυλαία

Με πέντε αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 10η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 16/12 με τη συνάντηση Παναθηναϊκός-Άρης στο ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕ Νέας Κηφισιάς, στην Πυλαία, ξεχωρίζει από τους αγώνες του Σαββάτου, αφού οι δύο ομάδες και το Ρέθυμνο έχουν στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.

Ο ”Δικέφαλος”, που την Τετάρτη εξασφάλισε την πρόκριση στους ”32” του EuroCup, μετρά 12 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα (5 νίκες – 2 ήττες) έχοντας δύο αγώνες λιγότερους από την ΑΕΝΚ, ενώ η ομάδα των βορείων προαστίων μετρά 14 βαθμούς σε 9 αγώνες και είναι τέταρτη. 

ΑΓΟΡ και Κολοσσός Ρόδου θα μονομαχήσουν στο Ρέθυμνο, με τους γηπεδούχους να διανύουν περίοδο φόρμας καθώς προέρχονται από σερί τριών νικών στην Α1.

Κόροιβος και Πανελευσινιακός ισοβαθμούν με 12 βαθμούς στην προτελευταία θέση της κατάταξης και ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης στην Αμαλιάδα θα απαλλαγεί προσωρινά από το άγχος ενόψει των εορτών.

Στην τριάδα των ουραγών ανήκουν τα Τρίκαλα, που φιλοξενούν την ΑΕΚ, που ηττήθηκε στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη το περασμένο Σάββατο, ενώ ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Απόλλωνα στη Δράμα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 

17:00  ΚΑΟ Δράμας-Απόλλων Πατρών            

17:00  ΑΓΟ Ρεθύμνου-Κολοσσός Ρόδου        

17:00  ΠΑΟΚ-ΑΕ Νέας Κηφισιάς                

17:00  Τρίκαλα-ΑΕΚ                      

17:00  Κόροιβος Αμαλιάδας-Πανελευσινιακός   

Σχετικά άρθρα