Βετούλας: «Αδικηθήκαμε»

Ο Απόλλωνας Πάτρας γνώρισε την ήττα στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ με 82-76. Οι Πατρινοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο προπονητής του Απόλλωνα είχε παράπονα από τους διαιτητές.

«Έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε. Δεν πήραμε φάουλ, οι παίκτες του ΚΑΟΔ έπαιζαν πάνω από τα όρια του φάουλ. Σε μία φάση χρέωσε με τρία φάουλ τον Σκορδίλη. Η τεχνική ποινή ήταν σωστή, αλλά τα φάουλ; Στο 70-71 δίνεται επιθετικό φάουλ στον Αργυρόπουλο στο λόου ποστ, στο ίδιο σύστημα με το οποίο είχαμε σκοράρει πριν δύο φορές. Δεν το λέω για να κερδίσω κάτι, επειδή έχουμε το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά. Θεωρώ ότι η ομάδα της Δράμας είχε κάποια στοιχεία που δεν αξίζει να είναι στην θέση αυτή. Παίζει καλό μπάσκετ, με συγκεκριμένες αρχές στο παιχνίδι της και συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα. Η άποψή μου είναι ότι αδικηθήκαμε», είπε ο Νίκος Βετούλας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αργυρόπουλος είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, περισσότερο επιθετικό και πιστεύω ότι το απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Ήρθαμε μόνο για τη νίκη, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, δεν συναντήσαμε κάτι διαφορετικό, αλλά στο τέλος ολιγωρήσαμε στην άμυνα και τα παιδιά του ΚΑΟΔ ευστόχησαν σε τρίποντα. Δεν μιλάω για διαιτησία συχνά, αλλά νομίζω ότι σήμερα βρέθηκαν σε κακή μέρα. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, μπορεί να έχουν μια κακή μέρα, δεν λέω ότι έγινε κάτι σκόπιμα ή κατευθυνόμενα, ούτε αυτό που λέω ακυρώνει τη νίκη του ΚΑΟΔ».

Σχετικά άρθρα