Η Κρουζ Αζούλ στο… δρόμο της Ρεάλ!

Η Κρουζ Αζούλ (3-1 στην παράταση τους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουον.) και η Όκλαντ Σίτι (1-0 την ES Σετιφ) πήραν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Παγκόσμιο Κυπέλλου Συλλόγων που ξεκίνησε στο Μαρόκο, και θα παίζουν με Ρεάλ Μαδρίτης και Σαν Λορέντζο στα ημιτελικά. Και τα δυο ματς έγινε στην Ραμπάτ.      

Η Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό νίκησε, λοιπόν 3-1, στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) τους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουον. Που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες! Το ματς έγινε μέσα σε πολλή βροχή και είχε σούπερ θέαμα με εντυπωσιακή εξέλιξη. Οι Αυστραλοί έκαναν το 1-0 στο 65′ με τον Ντέλα Ρόκα, αλλά στο 75′ να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπιράνοβιτς (πήρε την 2η κίτρινη, με την πρώτη στο 31’). Ο Τοράδο ήταν αυτός που ισοφάρισε με πέναλτι στο 89′!

Οι Γουέστερν Σίδνεϊ Γουον έμειναν με 9 παίκτες, με τον Τόπορ-Στάνλεϊ να αποβάλλεται στο 102′ επίσης με 2η (η πρώτη στο 53’) κίτρινη κάρτα. Τελικά, η Κρουζ Αζούλ πήρε προβάδισμα στο 108’ με τον Μαριάνο Παβόνε. το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τοράδο ξανά με πέναλτι στο 118′.

Στον άλλο ημιτελικό, η Όκλαντ Σίτι (Νές Ζηλανδία) νίκησε με 1-0 την ES Σετίφ από την Αλγερία, με γκολ του Τζον Ίρβινγκ στο 52′.

Αναλυτικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων έχουμε:
Μπαράζ για τα ημιτελικά
ES Σετιφ -Όκλαντ Σίτι 0-1
Κρουζ Αζούλ-Γουέστερν Σίδνεϊ Γουον. 3-1 παρ. (1-1 κανονική διάρκεια)

Ημιτελικά
Κρουζ Αζυούλ-Ρεάλ Μαδρίτης (16/12)
Σαν Λορέντζο- Όκλαντ Σίτι (17/12)
 
****Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων παίζουν οι ομάδες που έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες στις ηπείρου τους. 

Σχετικά άρθρα