Σίμος Κεδίκογλου: Σκέφτομαι τον γάμο -Θέλω ένα παιδί

14 Δεκεμβρίου 2014

«Σκέφτομαι τον γάμο», δηλώνει στο στενό του περιβάλλον ο πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, όπως αναφέρει η Real News.

Ποια θα είναι η τυχερή; Μα, φυσικά, η αγαπημένη του, οικονομολόγος στο επάγγελμα, Μαντώ Κόλλια, και όπως δηλώνει ο κ. Κεδίκογλου, «έφτασα 51 ετών, θέλω να παντρευτώ και να κάνω ένα παιδί». 


Μέτα από ένα σύντομο χωρισμό και πάλι μαζί

Και πάλι μαζί ο Σίμος Κεδίκογλου και η ξανθιά καλλονή Μαντώ Κόλλια. Υστερα από ένα σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και η 29χρόνη οικονομολόγος ατενίζουν εκ νέου του κοινό τους μέλλον με αισιοδοξία. Το ζευγάρι τράβηξε σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας στη διάρκεια εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ευβοίας για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ελαμπε στο πλευρό του


Κομψός, όπως πάντοτε, ο βουλευτής του κόμματος φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος που συνόδευε την εντυπωσιακή Μαντώ. Κι εκείνη όμως έλαμπε στο πλευρό του κερδίζοντας ακόμη μία φορά πολύ θετικά σχόλια για το ντύσιμό της. Η ξανθιά οικονομολόγος εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας λευκό πουκάμισο, μαύρη φούστα και κίτρινο σακάκι, αναδεικνύοντας έτσι άριστα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.Στεκόταν μάλιστα διακριτικά δίπλα στον Σίμο Κεδίκογλου και έμοιαζε να αγνοεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι οπερατέρ και φωτογράφοι, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν την εκδήλωση, είχαν εστιάσει πάνω της.


Η πρώτη γνωριμία του πολιτικού με την οικονομολόγο έγινε το καλοκαίρι του 2011 στην Καλαμάτα, όπου είχε βρεθεί εκείνος συνδυάζοντας τις διακοπές του με κάποιες επαγγελματικές επαφές που είχε στην περιοχή. Η Μαντώ, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά, κατάγεται από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βρισκόταν επίσης στο ίδιο μέρος εκείνο το διάστημα. Μάλιστα προτού εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Ιδιαίτερα ευγενική και χαμηλών τόνων, κέρδισε αμέσως με τον χαρακτήρα της τον κ. Κεδίκογλου.


Πάντως η σχέση τους δεν ξεκίνησε τότε. Σίμος και Μαντώ βρέθηκαν και πάλι στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς το Πάσχα του 2013, οπότε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επισκέφθηκε ξανά την Καλαμάτα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα οι συναντήσεις τους πύκνωσαν βαθμιαία και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι σε τρυφερές στιγμές στο «Cape Sounio». Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Οκτώβριο του 2013 στον Πειραιά.

 

Ηλίας ΜαραβέγιαςΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy