Η νίκη είναι μονόδρομος

Η μοναδική σκέψη που επικρατεί στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ είναι η νίκη για να κρατήσουν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο +4. Ο Γολγοθάς των αγωνιστικών υποχρεώσεων του δικεφάλου του Βορρά μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων συνεχίζεται με την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα. 

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής συνεχίστηκε χτες με προπόνηση στην Τούμπα . Οι ρυθμοί, όπως είναι λογικό ήταν πιο χαλαροί με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν σε όλο το ματς της περασμένης Πέμπτης με την Γκενγκάν να ακολουθούν το δικό τους ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε φυσική κατάσταση και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος προληπτικά ο Τσαρλς Ιτάνζ, ο οποίος είχε μια μυική ενόχληση και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Ο Μάαρτεν Μάρτενς ταλαιπωρείται από μια κάκωση κνήμης κι έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης που για λόγους αποφόρτισης έμεινε στο γυμναστήριο.

Ο Ρόμπερτ Μακ ακολούθησε πρόγραμμα με φυσικοθεραπεία και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα σε ανεβασμένους ρυθμούς. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες κι έπειτα ο Αγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει την αποστολή που θα μεταβεί στο Μακεδονία Palace.

Σχετικά άρθρα