Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Άρη!

14 Δεκεμβρίου 2014

Οι υπεύθυνοι του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη θέλουν με δημόσια να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέδραμαν, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Νέες Εργοτέλη-ΑΣ Αρης.

 
Αναλυτικότερα:
Λόγω καθυστέρησης της πτήσης από Θεσσαλονίκη, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στα Χανιά, πολύ αργότερα από το αναμενόμενο. Με τον κατάλληλο συντονισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και Ηρακλείου, η αποστολή του ΑΡΗ, έφθασε όσο πιο σύντομα μπορούσε στις εγκαταστάσεις του «Μαρτινέγκο».
 
Οι άνθρωποι της διοίκησης του Εργοτέλη, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Ιωάννη Μπατζάκα, οι διαιτητές Σταυρουλακάκης Γεώργιος, Βυζιργιαννάκης Γεώργιος, Ψαρρά Ιουλιανή, από το σύνδεσμο Ρεθύμνου, έδειξαν κατανόηση, δεν επικαλέστηκαν την αργοπορία της ομάδας μας και έτσι αντί να κλείσουν το φύλλο αγώνα, συμφώνησαν να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.
 
Αυτές οι ενέργειες αποτελούν μια «νότα αισιοδοξίας» στα προβλήματα του «χιλιοταλαιπωρημένου» αθλήματος και δείχνουν πως όταν υπάρχει η θέληση και η βούληση όλα κυλούν ήρεμα.
 
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς φάσεις. Στο δέυτερο αν και ο ΑΡΗΣ έχασε τρεις ευκαιρίες να μπει μπροστά στο σκορ, βρέθηκε στο 88ο λεπτό πίσω, με 1-0. Η Αργυροπούλου, όμως, στο 93ο λεπτό, ισοφάρισε σε 1-1″.
pressaris
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ