Και άλλους ξένους ο Αρης !!!

14 Δεκεμβρίου 2014

Το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ο ΑΡΗΣ να αποκτήσει στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο κι άλλους ξένους ποδοσφαιριστές ξεπερώντας το όριο των τεσσάρων που μπορεί να χρησιμοποιεί ανά παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική, επαναφέρει και κάνει πιο επίκαιρο από ποτέ το θέμα της συμμετοχής των Ρένια, και Γκίνο ως έλληνες και όχι ως αλβανοί που χρησιμοποιούνται σήμερα καταλαμβάνοντας θέση ξένων. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από τη στιγμή που ο κανονισμός στη Γ΄ Εθνική αναγνωρίζει ως εθνικότητα του παίκτη αυτή που αναγράφεται στο διαβατήριο ή την ταυτότητα και οι δυο παίκτες δεν έχουν ελληνική. 

Θυμίζουμε ότι όσο είχε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ρένια αγωνιζόταν ως γηγενής και δεν υπήρχε πρόβλημα. Οι δυο παίκτες έχουν αποταθεί στην διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αρκετές φορές προκειμένου να βρεθεί μια λύση με την νομαρχία και να επιτευχθεί η πολυπόθητη ελληνοποίηση. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι κυρίως γιατί το θέμα σκοντάφτει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και στην δυσκολία των ελληνοποιήσεων.

Το θέμα δεν αφορά φυσικά μόνο τους δυο παίκτες αλλά και την ομάδα αφού πρόκειται για δυο παίκτες που υπολογίζονται από τον Κάμπος και από πιθανή ελληνοποίησή τους, οφελημένος θα βγει ο ΑΡΗΣ. allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....