Έξω από τα δόντια: Το σχόλιο Τσόρι για ΠΑΟΚ!

14 Δεκεμβρίου 2014

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Real Sport", σχολίασε:

"Το θετικό είναι πως είχαμε καλή εικόνα με τη Μάλμε. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις το Champions League με το Europa League. Τώρα σκεφτόμαστε το Europa League, όπου θέλουμε να πάμε καλά. Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε τη Μάλμε. Κάναμε ωραία πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πέρυσι καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League, φέτος όχι. Ξέρουμε άλλωστε, ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εκείνη που μα δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο Champions League".

Για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μάλμε είπε: "Δεν μου αρέσει να λέω ότι σ' αυτό το παιχνίδι ήμασταν κακοί. Στο ποδόσφαιρο όμως, μερικές φορές έτσι έχουν τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ μας παιχνίδι έκανε τρεις ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ. Εμείς είμαστε μια ομάδα που πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο για να κυριαρχήσουμε, να έχουμε την πρωτοβουλία και να κερδίσουμε".

Για το πρωτάθλημα: "Φυσικά και πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν δεν το πίστευα δεν θα έπαιζα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει για την πρώτη θέση. Φέτος είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρυσι. Είναι όμως μια πρόκληση για εμάς όπως εξελίσσεται. Όμως πιστεύω πραγματικά ότι εμείς θα πάρουμε τον τίτλο".sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...