Αλεξανδρής: «Πολύ δύσκολο τεστ»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει από τον Πανιώνιο να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός αύριο (15/12, 17:00) απέναντι στον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο Σάββατο (6/12) στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του προπονητή του «Ιστορικού» για την αυριανή αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ:

Για την σημασία της συνάντησης: «Είναι πολύ δύσκολο τεστ για εμάς. Τα ματς αυτά προσφέρονται για να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, σε σχέση με ομάδες που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τερμάτισε πρώτος στον όμιλο στην Ευρώπη. Εμείς προερχόμαστε από βαριά ήττα εναντίον του Παναθηναϊκού. Δουλεύουμε πολύ καλά, γι α να περάσουμε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα μας φανούν χρήσιμα εναντίον των ομάδων τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να ανταγωνιστούμε, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν όλοι, από το κλίμα που έχουμε και από την πρόοδο που συντελείται καθημερινά.  

Τα ίδια ίσχυαν και πριν τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν καταφέραμε να παίξουμε όσο καλά θέλαμε. Μας δίνετε μια ακόμα ευκαιρία, μέσα στο γήπεδο μας, ενώπιον του κόσμου που μας βοηθά πάρα πολύ, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Η άμυνα που παίζει. Εκεί έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα ο κόουτς Σφαιρόπουλος . Είναι αυτό που έχει προσθέσει».

Για το που θα βασιστεί ο Πανιώνιος: «Είναι οι συνεργασίες που προσπαθούμε να πετύχουμε, παίζοντας ομαδικά».

Για το κλειδί του αγώνα: «Είναι το πώς θα αποφύγουμε την κλειστή άμυνα του Ολυμπιακού και να μην κάνουμε λάθη».

 

Σχετικά άρθρα